Simplu și rapid – construiește o casă, în 2022!

Casele prefabricate nu sunt încă la fel de populare ca cele tradiționale însă industria caselor modulare crește rapid. Din ce în ce mai mulți oameni văd beneficiile alegerii de case prefabricate, asamblate în fabrici locale. Precizie în construcție, deșeuri reduse și timpii rapizi de mutare le oferă multe beneficii la care să se gândească, iar potențialele economii de costuri ajută și la consolidarea alegerii.

Dar chiar și după citirea recenziilor producătorilor de case de acest, poate fi dificil să alegeți producătorul potrivit. Care sunt toate informațiile importante și cum se detaliază factorii cei mai critici ai acestor construcții? Care sunt nevoile pe care trebuie sa le prioritizam? Cum se realizeaza structurile construite și cum sunt asamblate, folosind tehnici specifice?

Producători de case prefabricate

În funcție de zona în care locuiește un cumpărător de locuințe, pot exista mulți producători din care să aleagă. Din acest motiv, devine extrem de important ca ei să-și facă cercetările asupra caselor și a procesului.

Ce este de fapt prefabricat? Acesta este un termen folosit pentru a descrie casele construite în fabrici și livrate la locații. Acestea includ case modulare, construite în două sau mai multe secțiuni sau chiar case kit asamblate și dezasamblate într-o fabrică și livrate clientului.

Recomandarea noastra? Casa Ieftina

Fondată în 2008, Casa Ieftina (parte a grupului Case Călduroase) construiește, livrează și instalează case prefabricate care produc mai puține deșeuri, folosesc materiale sustenabile și reduc costurile de construcție pentru cumpărătorii de case din întreaga țară.

În plus, spre deosebire de construcția de case tradiționale, prețul pentru proiectarea, crearea și livrarea fiecărei case este afișat în avans, împreună cu o cronologie clară, de la semnarea contractului până la instalarea pe șantier. Descoperă aici configuratorul de case și ofertele lunii la Casa-ieftina.ro!

Garantii

  1. Calitate superioară, grad înalt de izolare și prețuri de excepție

Prima problemă pe care probabil ți-o pui vizavi de alegerea unei case prefabricate din lemn este rezistența ei. Ce e important să reții legat de acest aspect este faptul că asemenea construcții sunt gândite și proiectate de ingineri calificați. În plus, în cazul unui cutremur, reține că lemnul este un material mai elastic decât zidăria, ceea ce face ca o casă din lemn să fie mai rezistentă în fața unui seism serios.

  1. Izolatie termica de top

Fata de o casa pe zidarie, rezultatele sunt excelente – aici acestea ar putea fi obținute doar cu o caramida de 50 cm grosime + termosistem.

  1. Alt pericol în fața căruia vrei să știi că locuința va face față este focul

Din fericire, lemnul folosit în construcția caselor prefabricate este tratat cu soluții de ignifugare. Poți opta cu încredere pentru o astfel de construcție, deoarece pericolul unui incendiu nu este mai mai mare decât în cazul caselor cu structură din zidărie.

  1. Cel mai probabil te gândești că vei fi limitat în privința arhitecturii casei atunci când te gândești la o structură prefabricată

Ei bine, află că nu ești. Ești liber să optezi pentru o construcție dezvoltată după ideile tale, pe care constructorul o va pune în practică după cum vrei tu.

  1. Încă un aspect important legat de o asemenea structură este timpul scurt de construcție.

În cazul în care alegi o casă prefabricată care există în stocul constructorului, vei avea de așteptat doar trei zile lucrătoare până când acesta o va livra. Chiar și atunci când vrei o casă făcută după chipul și asemănarea ta, o poți avea într-un timp scurt, fără să aștepți luni sau ani de zile până te poți muta în noul tău cămin.

  1. Garanție pe durata de viata a construcției

Structura de rezistență are o garanție pe viață – astfel, ai parte de o casa pe care o poti lasa mostenire multor generatii, de acum incolo!