4 motive pentru care a cumpara brazi de Craciun artificiali reprezinta alegerea potrivita

Vrei sa iti cumperi un brad de Craciun si nu stii care e cea mai buna varianta? Mai jos mai multe argumente pentru care un brad artificial este solutia potrivita.

Ai numeroase modele din care sa alegi

Brazii naturali au o mica problema ce se poate dovedi extrem de spinoasa. Nu sunt usor de customizat si nici nu vei gasi foarte multe modele. Sunt pur si simplu brazi taiati din padure, cu toate imperfectiunile aferente. Un brad artificial nu are din fericire astfel de neajunsuri. Brazii sunt pur si simplu perfecti si tot ce trebuie sa faci este sa ii impodobesti. Poti alege dintre mai multe variante:

  • Poti cumpara brazi de lux foarte bogati care se impodobesc perfect si arata minunat;
  • Poti alege brazi cu conuri care vor aduce natura mai aproape de tine;
  • Ai la dispozitie brazi cu varfuri ninse si conturi sau brazi cu varfuri aurii si conuri care arata absolut fantastic.
  • Poti cumpara si brazi artificiali care imita perfect bradul natural pentru a obtine acel efect de natura vie in propria casa.

Longevitatea e cuvantul ce descrie bradul artificial

Daca va instalati bradul destul de tarziu, un brad adevarat va rezista tot timpul, dar pentru cei care impodobesc devreme, poate fi o alta poveste. Brazii adevarati se strica in timp si, daca sunt cumparati devreme, se pot transforma in maro inainte de a douasprezecea noapte. Un brad artificial isi va pastra aspectul si va arata mereu stralucitor si proaspat, indiferent cat timp il lasati acolo.

Decorare usoara pentru brazii artificiali

Simetria si echilibrul unui brad artificial faciliteaza agatarea decoratiunilor si puteti cumpara chiar si un brad cu lumini. Montarea luminilor este intotdeauna cea mai dificila sarcina atunci cand decorati, mai ales daca lucrati intr-un spatiu restrans. Daca aveti putin spatiu, optati pentru un brad artificial inalt si ingust, care ocupa mai putin spatiu si este usor de plimbat pentru a decora, dar care arata foarte frumos si dramatic atunci cand este gata.

Siguranta pe care ti-o ofera un copac artificial

Siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate de top atunci cand se aleg produse pentru casa, iar acesta este un alt domeniu in care brazii de Craciun artificiali pot obtine rezultate foarte bune. Pomii adevarati pot reprezenta un pericol de incendiu daca se usuca, in timp ce modelele artificiale sunt fabricate din materiale rezistente la foc. Indiferent de bradul de Craciun pe care il alegeti, trebuie sa-l tineti departe de flacarile deschise si sa stingeti luminile daca intentionati sa-l lasati nesupravegheat.

Concluzie

A vorbi peiorativ despre un brad de Craciun din plastic nu face dreptate brazilor de Craciun artificiali moderni sau bradului. Pe magazinele de specialitate ca BraziCraciun.net se gasesc o selectie minunata de brazi de Craciun artificiali realisti, intr-o varietate de forme si marimi, oferind ceva pentru fiecare casa. Gama include brazi de Craciun inghetati sau inzapeziti, brazi de Craciun capriciosi cu capul in jos, perfecti atunci cand spatiul pe podea este limitat, precum si arcuri frumoase pentru brazi de Craciun, pentru un afisaj fabulos si atragator.