Cum alegi compania de la care sa inchiriezi schele metalice? TOP Criterii de luat in considerare

Fie ca vrei sa iti optimizezi costurile, fie ca vrei sa beneficiezi de cele mai noi echipamente de pe piata, indiferent care este motivul pentru care iti doresti sa inchiriezi schele metalice, asigura-te ca vei alege cea mai avantajoasa oferta.

Nu lua in calcul doar costul de inchiriere, ci si alte avantaje de care poti sa beneficiezi si care vor impacta rezultatele tale de pe santier, inclusiv termenele de finalizare a lucrarilor.

  1. Diversitatea si calitatea echipamentelor pe care firma le ofera spre inchiriere

Cu cat oferta de servicii a companiei este mai variata, cu atat mai bine. Companiile serioase, cu traditie si notorietate pe piata, nu inchiriaza doar un singur tip de echipament, cum ar fi schelele metalice. Acestea au un portofoliu vast, cu care vin in intampinarea dezvoltatorilor imobiliari, a constructorilor sau chiar a persoanelor fizice, pentru a le acoperi tot spectrul de nevoi de pe santiere. Astfel, poti obtine oferte si mai avantajoase, daca optezi pentru inchirierea mai multor tipuri de echipamente, sub forma unor pachete. Atunci cand vine vorba, exclusiv, de schele metalice, asigura-te ca exista si aici diversitate, si ca poti alege dintre schelele metalice de interior, schelele metalice de fatade (exterior) sau schelele metalice reglabile.

  • Consultanta in alegerea schelei potrivite, respectiv asistenta tehnica in montaj

O firma serioasa de inchirieri iti va pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie, atat in prima faza, cand vrei sa optezi pentru echipamentul adecvat nevoilor tale specifice, cat si ulterior, atunci cand vine vorba despre montaj sau demontaj. Totul absolut gratuit! Nu va trebui sa platesti nimic in plus, pentru a beneficia de consultanta si asistenta tehnica pentru proiectul tau. Mai mult, daca este necesar, vei avea parte de supervizarea asigurata de personalul calificat, pregatit sa-ti asigure toate informatiile tehnice necesare. Profita de aceste avantaje, care vor conta extraordinar de mult, indiferent de tipologia proiectului tau. Astfel, te vei putea bucura de siguranta muncitorilor si vei scapa de riscuri si ingrijorari.

  • Transport gratuit direct pe santier, in cele mai bune conditii

Nu numai ca vei scapa de costurile pentru depozitare si mentenanta, prin servicii de inchiriere, dar vei beneficia si de transportul gratuit, pana la locul desfasurarii lucrarilor. Chiar daca, la prima vedere, nu pare un avantaj semnificativ, acesta iti va impacta costurile. In plus, transportul se va face in conditii optime, fara a periclita – in vreun fel – starea tehnica a schelei metalice sau a echipamentului pe care vrei sa il inchiriezi. Cu cat mai multe responsabilitati (ca aceasta) sunt preluate din sarcina ta, cu atat mai mult timp vei avea pentru a-l canaliza spre alte etape ale proiectului, unde interventia ta este indispensabila. Profita si de acest avantaj si bucura-te de o experienta eficienta, colaborand cu cei mai buni furnizori de pe piata.

Cauti o schela de inchiriat? Colaboreaza cu Lucinvest.ro si ai toate avantajele

Lucinvest.ro este compania cu care iti vei dori sa colaborezi, atunci cand cauti o schela de inchiriat, de calitate premium.

Pune siguranta muncitorilor pe primul plan, prin echipamente de ultima generatie, dar si beneficii extra. Are cea mai buna oferta de pe piata, care include si transport gratuit, si asistenta tehnica specializata fara niciun cost. Lucinvest.ro activeaza pe piata din Romania inca din anul 2006.