Cum alegem o vopsea de păr potrivită

          Vreți o schimbare de look și v-ați gândit să o faceți chiar voi? Ca să nu se transforme această misiune într-un dezastru total, trebuie să țineți cont de anumite lucruri importante. Indiferent că optați pentru un aspect aproape de natural sau unul ieșit din comun, foarte îndrăzneț, dacă puneți accent pe ceea ce este important, puteți găsi foarte ușor o vopsea de păr potrivită pentru dumneavoastră.

          În mod normal, culoarea perfectă pentru orice persoană este culoarea care se potrivește cu nuanța pielii și cu trăsăturile fiecăruia.

          Fie că doriți să vă acoperiți firele albe sau pur și simplu v-ați plictisit de aceeași nuanță pe care o aveți de mult timp, schimbarea culorii cu o vopsea de păr potrivită vă poate schimba pe lângă întregul aspect, și felul în care vă simțiți. Datorită faptului că există sute de mărci de vopsele și implicit toate dispun de foarte multe tonuri de culoare, alegerea vopselei și/sau a nuanței potrivite, poate fi destul de greoaie. Chiar și așa, dacă investești puțin timp și iei în considerare mai multe opțiuni potrivite pentru tonul pielii tale, poți să restrângi mult căutarea și astfel, o să reușești să faci tu singură schimbarea ideală.

          De ce contează nuanța pielii tale? Pentru că diferențele majore de tonuri pot intra în conflict. Practic culoarea potrivită a părului completează trăsăturile noastre, nuanțând puțin mai intens, tonul pielii noastre.

          Ca și în ținutele noastre, dacă nu ne asortăm, ele ne fac să arătăm total deplasat chiar dacă sunt haine de firmă, frumoase si elegante.  O culoare nepotrivită în păr ar părea foarte departe de natural si difereța ar fi că hainele le putem da jos rapid dar, când vine vorba de păr, nu ne putem vopsi în fiecare zi.

          Dacă sunteți o persoană cu un ton cald al pielii, cu subtonuri galbene, și în general, vă bronzați foarte ușor și mai ales fără să vă ardeți, atunci cu siguranță culorile pămâtului se potrivesc perfect pentru dvs. (blond, maro, portocaliu, crem, etc).

          De exemplu, pe lângă că puteți alege o vopsea de la Venita cu și fără amoniac sau chiar bio, aveți foarte multe opțiuni de nuanțe pentru dvs. cum ar fi vopseaua de păr fără amoniac Honey Blond (nr. 8.3), vopseaua de păr permanentă Venita Plex – Blond Natural (nr. 7.0), sau în variantă fără amoniac Venita – Natural Blond (nr. 7.0), Venita – Blond luminos (9.0), Venita – permanent Glamour Aluna (nr. 7.3), Venita – Beige Blond (nr. 9.01) fără amoniac, Blond Pastel (nr. 9.0), sau chiar opțiuni bio 100% naturale – Maro (nr. 4.0) și Blond aluna (nr. 4.34).

          Vopseaua de păr bio este de la Venita Herbal și conține 100% ingrediente vegetale. Plantele medicinale au fost valorificate de experții în medicina ayurvedică de sute de mii de ani. Aceste plante, pe lângă că oferă părului o culoare minunată, în același timp, acțonează benefic asupra acestuia datorită calităților lor medicinale. Dacă utilizați această vopsea în mod regulat, Venita 100% Natural o să vă hrănească părul, o sa vi-l regenereze și o să vi-l întărească, și în timp, el îșî va recăpăta strălucirea naturală, volumul și aspectul mătăsos.

          Dacă ești o persoană cu un ton rece al pielii, (în această categorie intră pers. cu diverse subtonuri de roz sau cele cu pielea roșiatică spre albăstrui), atunci este perfectă o culoare închisă cu o nuanță de roșu, violet sau albăstrui.

          De exemplu, vopseaua de păr bio Venita 100% Natural – Negru Idigo (nr. 1.11), Venita Glamour – Roșu Burgund (nr. 3/4), Venita Glamour – Negru Violet (nr. 4/4), Venita fără amoniac Multicolor – Deep Brown (nr. 4.5), sau chiar Vopsea de par permanenta, Venita Plex, 125 ml, Nr 3.0, Negru Ciocolatiu

          Dacă vă vopsiți foarte des, pentru a vă îngriji părul, este indicat să luați în considerare și vopseaua de păr Venita fără amoniac deoarece este un colorant nutritiv îmbogățit cu uleiuri naturale de argan și Macadamia, care hidratează și regenerează părul.