Eladerm lanseaza o gama de produse dermato-cosmetice românești împotriva căderii părului

Eladerm, brandul românesc de dermato-cosmetice produse în Alba Iulia de către tânărul farmacist Emanuel Lazăr, continuă să se dezvolte indiferent de schimbările generate în piață de către pandemia Covid-19, prin lansarea unei game anticădere a părului – Capilforte.

Una dintre cele mai așteptate game de produse Eladerm, gama Capilforte, a fost lansată la sfârșitul anului 2021 și combină trei produse destinate îngrijirii părului și combate cu succes una dintre cele mai frecvente probleme ale scalpului/părului: pierderea excesivă a firelor de păr. Potrivită atât pentru femei cât și pentru bărbați, noua gamă conține: șamponul anticădere Capilforte, masca anticădere Capilforte și serul anticădere Capilforte.

          “Ingredientele active din conținutul acestor produse au fost achiziționate de la producători străini de top și beneficiază de studii de eficiență. Gama de produse Capilforte combină cu succes caffeina lipozomală și trei ingrediente active botanice care acționează pentru combaterea vizibilă a căderii părului, stimularea creșterii firului de păr și creșterea densității acestuia – acestea se regăsesc sub denumirea de Baicapil. Aceste ingrediente mențin o mai mare durată a fazei anagene (faza de creștere), scurtând faza telogenă (starea de repaus a firului de par) și întăresc rădăcina firului de păr. Acestea acționează și asupra firului de păr, întărindu-l”, afirmă farmacistul Emanuel Lazăr, fondatorul Eladerm.

Principalele acțiuni ale produselor Capilforte sunt:

  • Stopează căderea excesivă a părului
  • Întăresc rădăcina firului de păr
  • Stimulează creșterea de noi foliculi piloși
  • Cresc densitatea părului

“În continuare ne ghidăm după aceleași reguli care au făcut ca produsele noastre să fie apreciate de către un număr atât de mare de clienți: ingrediente puține, calitative și eficiente, care țintesc probleme specifice ale pielii. În prezent producem și comercializăm 35 de produse iar în 2022 ne propunem să lansăm noi dermato-cosmetice ținând cont de cerințele clienților noștri cu care avem deja o relație foarte apropiată”, declară farmacistul Emanuel Lazăr, fondatorul Eladerm.

Detalii despre produse se pot gasi pe pagina https://www.eladerm.ro/produse.html