4 motive majore pentru care o agentie marketing online este o investitie buna in afacerea ta!

Atunci cand vine vorba de marketing online, administratorii afacerilor mici si mijlocii au deseori impresia ca un freelancer este de ajuns pentru a le garanta prezenta in spatiul digital – eventual mai angajeaza alti 2-3 freelanceri, in functie de serviciile dorite (SEO, promovare social media, content marketing, de exemplu).

Totusi, adevarul este ca, indiferent de dimensiunea afacerii, o agentie marketing online ar fi o investitie mai buna in afacerea ta, mai ales in cazul in care doresti servicii cuprinzatoare sau complete oferite intr-un mod profesionist. Astfel, daca ai nevoie de texte pentru o campanie social media, te-ai putea baza pe un copywriter freelancer, dar pentru campanii mai mari si mai diverse, o agentie este raspunsul.

Poti dedica mai mult timp afacerii tale – si dezvoltarii acesteia

De departe cel mai important motiv este faptul ca te poti concentra pe afacerea ta, deci nu trebuie sa te opresti din facut bani pentru a angaja freelanceri care sa te ajute sa faci bani – are sens, nu?

Colaborarea cu o agentie marketing online incepe in urma a 1-2 intalniri in care oferi aceleasi informatii pe care le-ai oferi unui freelancer – dar o singura data pentru toata agentia. Dupa semnarea contractului, te poti intoarce la chestiunile administrative ce tin de afacerea ta, iar agentia te va tine la curent cu activitatea de promovare.

Ai parte de strategii competitive care au sanse de succes pe piata

Evident, rar poti compara strategia creata de un singur expert cu cea pusa la punct de un departament intreg. Totodata, este vorba mai putin despre cunostintele unei persoane si mai mult despre uneltele la care o agentie are acces, colaboratorii acesteia, dar si scara la care poate lucra.

O agentie marketing online are toate cele necesare pentru a se adapta dezvoltarii constante a afacerii tale – pe cand un freelancer va trebuie inlocuit eventual atunci cand nu va mai putea face fata.

Totusi, cel mai important aspect aici consta in uneltele, strategiile si modul de organizare al unei agentii.

Totul este masurat si tinut sub control

Unii oameni traiesc cu impresia ca departamentele unei agentii nu prea interactioneaza – fiecare stie ce face si atat. Desigur, aceasta informatie este incorecta. Indici de performanta precum CTR, ROI, ROAS, rata de conversie sunt de mare importanta pentru fiecare departament – este, dupa cum s-ar spune, un efort comun ce are rolul de a imbunatati aceiasi indici.

Fiecare parte din efortul depus de o agentie marketing online se va reflecta asupra indicilor mentionati, motiv pentru care acestia sunt masurati si tinuti sub control in permanenta. Astfel, ai garantia unui raport de calitate care iti va justifica investitia.

Ai parte de strategii cu idei noi!

Un alt aspect important este faptul ca o astfel de agentie este intr-o continua dezvoltare – atat pe plan general, cat si pe plan individual. Mai exact, administratia agentiei se va asigura ca angajatii au parte de oportunitati de training si dezvoltare constant, in timp ce fiecare angajat in parte va invata zilnic lucruri noi din domeniul sau, lucruri care permit acestora sa puna la punct strategii unice, personalizate, ideale pentru afacerea ta. O agentie marketing online iti ofera posibilitatea de a iesi in evidenta in mediul digital.

Cand lucrezi cu un freelancer, acesta se va baza de obicei pe tipare si pe strategii predefinite – daca nu cumva acesta este un expert cu peste 5 ani experienta in domeniu.

Esti pregatit pentru a face o investitie in afacerea ta?

Daca raspunsul este da, atunci ar trebui sa apelezi cat mai curand cu putinta la agentia The Markers. Aceasta iti poate pune la dispozitie un pachet complet de servicii de marketing digital – SEO, Google Ads, promovare social media, email marketing – pachet care te va ajuta sa iti atingi scopurile si iti va implini asteptarile pe care le ai de la mediul online!