Izolarea pereților interiori – lucruri pe care trebuie să le știi

Acum, în perioada de vară, tindem să neglijăm problema frigului de peste iarnă. Credeai că izolația de polistiren de afară sau geamurile te protejează suficient de ger, deoarece ai investit în ferestre termopan noi? Ce faci însă cu pereții din interiorul locuinței tale?

Descoperă aici avantajele celulozei – un material ușor și suplu, ce poate izola spații de toate dimensiunile. Celuloza se poate injecta cu presiune în interiorul structurilor de pereți, acoperișuri și tavane, sau se poate aplica prin suflare umedă în zona verticală la construcţii deschise.

Izolarea pereților cu celuloză te poate ajuta să te asiguri că locuința ta este eficientă din punct de vedere energetic și să diminuezi disconfortul fonic

Izolarea pereților interni are mai multe avantaje:

  • poate reduce semnificativ zgomotul din cameră în cameră, lucru important pentru intimitate și liniște atunci când aveți copii
  • încălzirea și răcirea sunt mai rapide, mai ușor de întreținut și mai puțin costisitoare. Dacă trebuie să încălziți sau să răciți doar o singură cameră sau zonă, puteți face asta mai bine într-o casă izolată în interior.

Dacă părțile de sus ale peretelui sunt deschise, se poate utiliza izolație de celuloză cu pulverizare. Dacă cavitățile nu vor fi deschise, există și posibilitatea de a injecta izolație cu celuloză, prin presiune. Contractorii profesioniști pot întreprinde această lucrare pentru tine – cere o ofertă la www.izolatiinaturale.ro.

Atunci când construiți ori renovați și izolați un perete intern, trebuie să permiteți materialului să umple complet cavitatea știftului și să nu se creeze punți termice. Altfel, căldura sau frigul pot scăpa prin orice crăpătură. Dacă la vata minerală ori bazaltica apare inevitabil tasarea (dupa 2-3 ani), la celuloză acest risc este complet inexistent. Garantat! Celuloza Steico de la IzolatiiNaturale.ro este suflată sau pulverizată cu echipamente de ultimă generație – astfel toate golurile sunt umplute, nu rămân scurgeri de aer, stratul de izolare este compact și nu rămân punți termice.

Merită aceasta lucrare? Adăugarea izolației de perete este o strategie utilă pentru a vă face casa mai eficientă din punct de vedere energetic și pentru a reduce costul facturilor de întreținere, de-a lungul întregului an.

Nu uitați – cu cât pereții sunt mai bine izolați, cu atât este nevoie de mai puțină energie pentru a vă menține casa la o temperatură confortabilă. Într-o casă slab izolată, în timp, se vor cheltui mult mai mulți bani pentru încălzire și aer condiționat, ceea ce face ca o izolație bună să merite!

Bucură-te de garanție de 30 de ani pentru materiale și manopera și descoperă promoțiile la izolatii cu celuloză, chiar acum!