Cadouri pentru antreprenori si manageri la inceput de drum

Lansarea unei noi afaceri sau dezvoltarea uneia este un moment interesant. Acesti antreprenori, fie ca e vorba despre o afacere noua sau una relansata, au muncit din greu pentru a-si transforma ideile in realitate si probabil ca sunt foarte ocupati sa isi mentina business-urile operationale. Desi poate doriti sa-i felicitati pentru aceasta mare realizare cu un cadou, este posibil sa va intrebati ce sa le oferiti, pentru a le arata, ca de la un antreprenor la altul, cat de bucuros sunteti pentru reusita sau inceputul de drum. Avem o lista intreaga de idei de cadouri pentru noii antreprenori si manageri, pentru a va ajuta in alegerea facuta.

Ce sa luati in considerare atunci cand oferiti un cadou unui antreprenor

Cand oferiti un cadou unui manager sau antreprenor la inceput de drum, veti dori sa cautati lucruri care pot sa le usureze munca. De exemplu, daca un coleg de-al dvs. si-a deschis recent propria firma de contabilitate, luati in considerare sa le oferiti ceva care sa-i ajute sa-si tina evidenta programului incarcat, cum ar fi un planificator sau un notebook in care sa poata analiza numerele.

De asemenea, veti dori sa luati in considerare tipul specific de afacere pe care il conduce destinatarul, deoarece acest lucru va poate ajuta sa gasiti cadoul potrivit. Oamenii care lucreaza intr-un birou pot aprecia mai mult organizatoarele de birou sau arta.

Nu uitati sa luati in considerare interesele lor personale. Este un manager caruia ii place sa invete? Discuta in mod constant despre strategii de afaceri? Oferiti-i o carte despre afaceri sau un abonament la cursuri online. Le place sa faca miscare sau sa faca fitness? Un covoras de yoga reprezinta un cadou perfect.

Noul manager sau antreprenor apreciaza lucrurile fine? Exista pachete cadou cu bunatati numai bune pentru asemenea ocazii. De fapt, aceste cosuri cadou sunt ideale pentru orice ocazie, nu numai pentru numirea intr-o noua functie sau pentru deschiderea unei afaceri. Aceste cosuri, de la Giftidea.ro sunt ideale pentru Craciun, Paste, aniversari si asa mai departe. Exista cosuri pentru orice buget. Pe langa cosurile cadou pentru adulti, in care veti intalni bauaturi fine, cafea si alte produse alimentare de calitate, pot fi comandate si pachete cu dulciuri pentru copii, ideale pentru ocazii precum 1 iunie sau altele asemenea, cand si copiii partenerilor de afaceri trebuie rasfatati.

Cadouri pentru a tine evidenta

Cu atat de multe idei noi care le trec prin cap, antreprenorii si managerii au nevoie de o modalitate de a le urmari pe toate. Iata cateva instrumente care ii pot ajuta:

Agende legate in piele – Indiferent daca sunt folosite pentru scrierea de notite, tinerea unui jurnal sau brainstorming, aceste agende sic sunt o alegere excelenta si sunt disponibile in mai multe culori si texturi.

Notebook – Faceti un pas mai departe si oferiti-le un notebook prin care sa isi digitalizeze notitele sau ideile, ceea ce ii ajuta pe profesionistii ocupati sa se organizeze si mai bine. 

Tabla alba gigantica cu markere – Cui nu-i place o sesiune buna de brainstorming? Aceasta tabla gigantica si cateva markere colorate sunt ceva ce ar aprecia orice antreprenor.

Pentru antreprenorul caruia ii place sa invete

Daca managerul sau antreprenorul nu se opreste niciodata din invatat, dati-i ceva care sa il ajute sa-si duca afacerea mai departe. Iata cateva idei de cadouri pentru proprietarii de afaceri carora le place sa invete.

Carti – Exista mii de carti disponibile despre antreprenoriat si afaceri. De asemenea, cartile de dezvoltare personala pot fi foarte utile.

Kindle – Pentru profesionistii care sunt mereu in miscare, un Kindle este o alegere excelenta. In acest fel, ei pot citi cea mai noua carte de afaceri sau un ghid de antreprenoriat.

Alte idei de cadouri de afaceri

Cei care tocmai si-au deschis propria afacere vor avea nevoie de cadouri practice si utile pentru a ajuta noua lor afacere sa functioneze fara probleme. Iata alte idei de cadouri:

Incarcator portabil de dimensiunea unui portofel – Asigurati-va ca colegul vostru nu are niciodata un telefon descarcat. Acest incarcator subtire se poate strecura cu usurinta intr-o servieta.

Incarcator de rezerva – Este intotdeauna o idee buna sa aiba un incarcator de rezerva. In acest fel, prietenul vostru isi poate pastra telefonul complet incarcat toata ziua.

Dispozitiv hotspot – Ofera profesionistilor o conexiune la internet oriunde ar merge cu un dispozitiv mobil hotspot. Indiferent daca sunt pe drum sau undeva cu Wi-Fi slab, dispozitivul ii va tine online in orice moment.

Aratati-va sprijinul cu un cadou special

Intotdeauna un nou antreprenor sau manager are nevoie de sprijin atat din partea colegilor, cat si din partea partenerilor de afaceri. Atunci cand deschid o noua afacere este necesar sa le oferiti o mica atentie pentru a va exprima sprijinul, cat si felicitarile in legatura cu noul drum la care au pornit. Nu-i asa, stiti si voi ce inseamna sa fiti la inceput! Exista incredere, dar si teama de necunoscut, insa cu o vorba buna si un cadou potrivit, prietenul sau colegul vostru va avea sustinerea de care are nevoie.  Daca nu stiti ce sa alegeti din ceea ce v-am exspus mai sus, mizati intotdeauna pe cosuri cadou corporate care va permit sa alegeti intre alimente de specialitate sau de sezon. De fapt, cosurile corporate sunt cadoul perfect pentru profesionisti si acum puteti beneficia si de o reducere corporativa. Pentru mai multe detalii si pentru a alege cel mai potrivit cos cadou destinat unui antreprenor sau manager, intrati pe site-ul giftidea.ro!