Iată la cât timp trebuie să înlocuiești diferite piese de drujbă Husqvarna, după ce ai achiziționat motoferăstrăul propriu-zis!

Încălzirea pe lemne rămâne o variantă avantajoasă, pe care o preferă numeroși români, în contextul creșterii accelerate a prețurilor la energie electrică și la gaze naturale. Indiferent dacă folosesc o centrală modernă sau o sobă tradițională, vor avea nevoie de o drujbă performantă pentru a le tăia.

piese drujba Husqvarna

Un astfel de echipament este necesar și dacă ai o grădină și e nevoie să tai în mod regulat ramurile uscate sau să faci orice alte lucrări de toaletare a copacilor. În plus, chiar și tăierea lemnelor pentru un grătar pe cinste devine mai simplă, în aceste condiții.

Odată ce comperi un produs de calitate, realizat de firma suedeză Husqvarna, acesta va funcționa timp îndelungat fără să provoace probleme. Totuși, folosirea intensivă sau diferite situații neprevăzute duc la momente în care ai nevoie de piese drujba Husqvarna. Indiferent dacă sunt necesare pentru motor, pentru sistemul de transmisie sau carburație, vei găsi produsele căutate în magazinul online GeneralMotor.ro.

Piese drujbă Husqvarna de care e cel mai probabil să ai nevoie

Lanțul este folosit în mod regulat și este firesc ca, uneori, să fie nevoie de înlocuirea lui. Dacă îl folosești în mod corespunzător și îl alegi inspirat, te va servi cu încredere pe durata mai multor ani. De aceea, este nevoie să știi că, atunci când faci o astfel de investiție, trebuie să ții cont de trei variabile importante: de numărul de zale, de numărul de dinți sau ochiuri și de pas. Spre exemplu, atunci când cauți piese de drujbă Husqvarna pentru modelul 359, trebuie să știi că se potrivește un lanț cu pasul de 3/25, cu 32 de ochiuri și 64 de zale. În fiecare caz, trebuie să verifici cartea de utilizare sau să întrebi un specialist.

În situații rare și la intervale de timp mari, pot să apară și unele probleme cu accelerația. În acest caz, vor fi necesare tije, cabluri, arcuri, blocatoare sau butoane pentru accelerație, care de asemenea trebuie alese în funcție de modelul de motoferăstrău pe care îl deții.

În alte situații, sunt necesare piese de drujbă Husqvarna pentru motor. De exemplu, pentru modelele Husqvarna 350, 351 și 353 este potrivit un kit cilindru, care conține cilindrul în sine, dar și piston, bolt, siguranțe și segmenți. Are greutatea de 0,6 kilograme și diametrul de 44 de milimetri. Tot pentru buna funcționare a motorului poate fi nevoie de eșapament, de prezon tobă, placă răcire, simering sau segmenți.

Elementele de caroserie sunt realizate din materiale rezistente și concepute astfel încât să reziste pe termen lung. Uneori însă, anumite mișcări neîndemânatice sau incidente fac necesară achiziționarea unor piese de drujbă Husqvarna precum carcasă superioară, capac filtru de aer sau clemă de fixare. Deoarece caroseria este cea care protejează utilajul de factorii externi, este esențial ca elementele din care e formată să fie mereu în stare impecabilă.

Alte piese de drujbă Husqvarna pe care le poți comanda cu succes în magazinul online GeneralMotor.ro sunt carburatorul, transmisia, galeria de admisie, volanta, pompa de ulei, demarorul sau bujiile.

Cu cât componentele pe care le alegi au o calitate mai bună, cu atât crește intervalul de timp după care va fi nevoie să faci o nouă achiziție!