Cauți piese auto pentru Ford sau pentru orice alt model de mașină? Iată de ce sa alegi piese obținute din dezmembrări!

            Mașinile sunt lucruri în care investim cu toata încrederea pentru că reprezintă principalul mod în care ne deplasăm dintr-un punct într-altul, fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun și de programul uneori haotic al acestora. În timp însă, apar și acele “investiții” neprevăzute, care ne pun uneori în situația de a găsi soluții rapide prin care să remediem problemele apărute și pentru a putea restabili buna funcționare a mașinii. Acest lucru însă presupune costuri destul de ridicate, aspect ce poate duce la diferite constrângeri financiare pentru anumiți șoferi. O alternativă din ce în ce mai populara în rândul șoferilor sunt piesele auto obținute în urma procesului de dezmembrări, alternativă mult mai accesibilă.

            Piesele auto obținute din dezmembrări sunt la ora actuală o alternativă foarte populară la piesele auto noi, pentru că dincolo de avantajele financiare, acestea vin la pachet și cu alte beneficii, greu de trecut cu vederea. Astfel, dacă te afli în căutarea unor piese auto pentru Ford sau pentru orice alt brand de autoturism, iată câteva motive pentru care să acorzi o șansă pieselor auto obținute din dezmembrări.

            Calitate excepțională

            Atunci când vine vorba despre siguranță și performanțe de condus, calitatea devine în mod sigur un criteriu de selecție primordial. Avantajul alegerii pieselor auto obținute din dezmembrări, reiese din faptul că acestea dispun de o calitate excepțională, similar cu cel al pieselor noi. Această calitate este asigurată de către o echipa de experți auto, care verifică temeinic fiecare componentă auto extrasă.

            Prețuri avantajoase

            Prețurile mult mai avantajoase decât cele practicate în situația pieselor auto noi, este unul dintre principalele motive pentru care astăzi piesele auto obținute din dezmembrări, au devenit o alternativă atât de populară. În fond, echilibrul perfect dintre calitate și cost este cel care îi determină pe cei mai mulți dintre șoferi să aleagă încrezători această alternativă.

            Diversitate mare de piese

            Printre avantajele importante aduse de piesele auto se numără totodată și faptul că șoferii au acces la un portofoliu foarte diversificat de piese auto. Nu sunt deloc rare situațiile în care se pot găsi cu ușurință componente auto pentru diferite modele de mașini mai vechi, pentru care piesele auto noi nu mai sunt o opțiune.

            Factură și garanție pe fiecare componentă în parte

            Indiferent de piesele auto obținute din dezmembrări pe care le vei alege, acestea vor veni în mod automat însoțite de factura și garanție. Acesta este și unul dintre motivele pentru care este recomandat să te asiguri că cumperi mereu de la firme serioase, cu experiență în domeniu. În situația existenței unor inadvertențe, o companie serioasă îți va repara sau înlocui produsul defect atunci când situația impune acest lucru.

            Potrivire de culoare

            Cu toții am trecut cel puțin odată prin situația neplăcută de a găsi piesele auto de care avem nevoie, dar care nu se potrivesc din punct de vedere cromatic cu mașina. Vestea bună este aceea ca în cadrul unui firme care se ocupa cu dezmembrări auto, ai șanse mari să găsești componente auto care se potrivesc ca și culoare cu mașina.