Go Vita – aliatul tău pentru un organism puternic și sănătos

Echilibrul este secretul pentru o viață sănătoasă si lipsita de griji si se aplica pe toate planurile, de la alimentație, la odihna, activitate fizica, etc. Este important sa nu cazi in extreme pentru a nu cauza dereglări la interior. Un stil de viață dezorganizat duce la apariția unor carente semnificative, care, pe termen lung, pot cauza afecțiuni sau boli severe. De aceea trebuie sa ai grija ca fiecare acțiune pe care o faci sa fie una benefica de pe urma căreia sa culegi doar lucruri pozitive. O astfel de acțiune poate fi considerata si administrarea de suplimente de potasiu atunci când te confrunți cu un deficit. Este cea mai buna metoda prin care iți poți restabili nivelul optim, fără sa fie nevoie de excese sau eforturi.

Rolul potasiului in organism?

Un mineral esențial pentru toate țesuturile din organism, potasiul este considerat al treilea cel mai important nutriment care nu trebuie sa lipsească din alimentația ta. Este cel care reușește sa regleze nivelul si consistenta lichidelor din celule. Are un rol important in creșterea si dezvoltarea noastră, dar este responsabil si de reglarea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac, eficientizarea proceselor digestive, echilibrarea nivelului de hidratare si al PH-ului.

Care sunt cele mai bune surse de potasiu?

Deoarece potasiul nu este un mineral pe care corpul nostru li produce in mod natural, este foarte important sa ne asiguram ca li obținem in cantitatea necesara prin diete bogate si nutritive. Alimentele care nu trebuie sa iți lipsească din mesele zilnice sunt citricele, fructele de pădure, strugurii, prunele, legumele cu frunze verzi, cartofii dulci, ciupercile, conopida, porumbul, vinetele, ardeii, dar si semințele si cerealele, iaurtul, pestele gras sau fructele de mare.

Atunci când însă nu poți asigura o doza optima doar prin alimentație, poți recurge la surse alternative, cum sunt suplimentele naturale.

Cum depistezi un deficit?

Exista câteva semne clare care iți comunica faptul ca organismul tău se lupta cu o carenta de potasiu. Printre acestea, cele mai frecvente sunt oboseala continua nejustificata, probleme ale sistemului digestiv, palpitații si o tensiune arteriala foarte scăzute, respirație greoaie, crampe musculare, senzație de amorțeala si furnicături. In cazuri extreme, se poate dezvolta o afecțiune severa care iți pune viață in pericol, numita viață.

De îndată ce observi unul sau mai multe dintre aceste simptome, este cazul sa iei masuri. Fa un set de analize pentru a te convinge ca aceasta este problema cu care te confrunți si apoi poți recurge la administrarea de suplimente care sa te ajute sa restabilești un nivel optim.

Apelează la produsele Go Vita

Suplimentele alimentare, deși au nenumărate beneficii, trebuie administrate cu grija si precauție. Înainte de a recurge la aceasta soluție, asigura-te ca te consulți cu un specialist care sa te ajute sa depistezi care sunt nevoile reale ale corpului tău si sa eviți astfel orice complicații ulterioare. Odată bifat acest pas, poți sa optezi cu încredere pentru produsele noastre, dat fiind faptul ca iți punem la dispoziție doar formule eficiente si sigure, dezvoltate de specialiști farmaciști, testate si certificate de instituții acreditate in acest sens.

Preturi adaptate pentru toate categoriile de buget

Ne dorim sa nu limitam accesul nimănui la sănătate si tocmai de aceea, costurile pe care le atribuim produselor noastre sunt mai mult decât rentabile. Indiferent de bugetul de care dispui pentru astfel de produse, ai garanția ca la noi vei putea cumpăra tot ce ai pe lista, fără sa fii nevoit sa faci un efort financiar in acest sens. Go Vita este sprijinul tău constant si de încredere la care poți apela oricând, fără nicio grija.