Vrei sa inveti sa citesti carti de tarot? Iata ce trebuie sa stii

Tarotul ne poate ajuta foarte mult atunci cand intampinam situatii de viata complexe si avem nevoie de niste raspunsuri pentru a lua cele mai bune decizii. Vrei sa inveti mai multe despre Tarot dar nu stii de unde sa incepi? Aici este o lista cu toate lucrurile esentiale de stiut.

• O multime de oameni cauta o lectura Tarot atunci cand sunt intr-o perioada de tranzitie si haos, prin urmare, acestia pot fi deosebit de sensibili si vulnerabili.

• Multi clienti se vor simti nervosi la inceputul unei lecturi.

• Fiecare client este diferit – unii vor fi sinceri si vor dori sa-ti spuna povestea lor de viata, in timp ce altii vor oferi foarte putina interactiune in timpul citirii.

• Multi clienti vor lua ceea ce spui destul de serios (asa ca alege ceea ce spui cu atentie!)

1) Abordarea stresului cu care te poti confrunta la prima ta citire

Cel mai probabil te vei simti destul de nervos atunci cand vine vorba de cititul in cartile de tarot pentru prima data. Insa, trebuie sa inveti sa te calmezi astfel incat sa oferi clientului tau o citire corecta si detaliata. Poti incerca unele exercitii de meditatie sau de respiratie. Acestea te vor ajuta sa elimini stresul si nervozitatea, si astfel vei putea face o treaba excelenta. Muzica relaxanta te poate ajuta de asemenea foarte mult.

2) Setati o limita de timp

Cand va aventurati in a deveni un cititor profesionist de Tarot, trebuie sa va setati o anumita limita de timp pentru fiecare citire pe care o veti oferi clientilor dvs. Puteti opta pentru o jumatate de ora, o ora, sau chiar mai mult in functie de tipul de citire pe care o realizati. Uneori, veti primi un client care continua sa vorbeasca si sa puna intrebari mult timp dupa ce lectura de tarot online este terminata. Este bine sa va ganditi la diferite moduri de a termina usor citirea intr-un mod care este asertiv, dar sensibil la nevoile clientului. Iata cateva idei:

• „Mi-ar placea sa explorez aceast aspect in continuare cu tine, dar timpul nostru este limitat.“

• „Uneori, raspunsurile nu sunt gata sa se dezvaluie inca. Stiu ca poate fi frustrant. Cu toate acestea, cu timpul, lucrurile se vor aseza.“

E in regula sa adaugi timp suplimentar la o lectura, cum ar fi de zece minute. Dar, este total neprofesional sa continui pentru mai mult timp fara a fi remunerat pentru acest lucru.

Dezvoltarea abilitatilor de ascultare

  • Dezvoltarea abilitatilor de ascultare te va ajuta sa faci lucruri cum ar fi:
  • Crearea unui mediu sigur de lectura si ajutarea clientului sa se simta in largul sau
  • Ascultati cu atentie si comunicati in mod clar
  • Ramaneti calm atunci cand un client devine emotional

Toate aceste abilitati va vor ajuta sa creati o relatie apropiata cu clientii, si totodata sa realizati o lectura de Tarot foarte buna. Sa fii cititor de Tarot nu este atat de simplu pe cat pare. Insa cu munca si foarte multa implicare, veti reusi cu siguranta sa ajungeti acolo unde v-ati propus.