Ce idei năstrușnice mai are Samsung când vine vorba de telefoane care ar putea avea un afișaj rulabil dublu

Din domeniul „orice este posibil, dar extrem de improbabil” vine un nou design Samsung care descrie un concept ambițios pentru un telefon mobil Galaxy Z cu două fețe/două margini. Se pare că Samsung nu a făcut nimic până acum, ceea ce înseamnă probabil că nu se va lansa niciodată ca produs comercial.

Niște schițe au fost extrase dintr-o aplicație WIPO (prin LetsGoDigital) pe care Samsung a depus-o în mai. Ele descriu un smartphone ciudat echipat cu două ecrane glisante. Sau, mai degrabă, un afișaj rulabil care se extinde pe două laturi. Telefonul poate rula afișajul în partea de sus, pe marginea dreaptă sau ambele simultan. În viziunea Samsung, utilizatorii ar putea controla afișajul rulabil prin gesturi de ciupire și Zoom. 

Când ecranul este întins pe ambele părți, telefonul formează forma unei carcase pentru cameră Galaxy S22 Ultra în randări neoficiale de pre-lansare. Sau forma unui bloc L, P, Tetris sau oricum altfel dorești tu sa ii faci descrierea. 

 
IDEI INDRAZNETE 

Inutil să spun că acest factor de formă neobișnuit descoperit la WIPO nu a fost menționat de Samsung la evenimentul său de la începutul acestui an, cel mai probabil pentru că nu este foarte aproape de a deveni realitate. Samsung intenționează să folosească tehnologia de afișare flexibilă pentru mai mulți factori de formă, inclusiv tablete rulabile și glisante, dar un telefon în formă de bomboane care se transformă într-un „L” nu este probabil o prioritate în acest moment. 

Galaxy Z Fold cu dublă rulare este un concept interesant care a fost gătit la un nivel contextual de către inginerii Samsung la un moment dat, iar galeria de mai jos exemplifica câteva cazuri de utilizare. Dar o aplicație WIPO nu garantează dezvoltarea unui produs, cu atât mai puțin o lansare pe piață cu drepturi depline. Insa daca stăm puțin sa analizam Galaxy Z Fold 4, cine știe?!  

Până se vor hotărî cei de la Samsung sa ne mai surprindă cu ceva neobișnuit, o sa ne mutam atenția spre device foarte bun de la ei.  
 

SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA 

Daca îți dorești un telefon din gama high range care sa vina cu o grămadă de caracteristici si cu îmbunătățiri serioase, acesta este cu siguranță pentru tine. Nu uita sa cumperi si o husa Samsung Galaxy Note 20 Ultra, pentru ca vom discuta de un telefon cu preț ceva mai ridicat, dar care si-l merita una peste alta. 

  

CULORI DEOSEBITE 

Design minimal, cu un corp metalic pus în valoare de detalii rafinate și culori transcendente, precum și o sticlă durabilă Corning® Gorilla® Victus ™ – cea mai dură sticlă Gorilla dintr-un smartphone.1, 2 Fiecare Galaxy Note20 și Note20 Ultra sunt completate de un S Pen asortat la culoarea telefonului. Va trebui să te gândești înainte sa îl cumperi, la ce husa Samsung Galaxy Note 20 Ultra ti-ar plăcea, pentru ca nu vrei sa dai o suma mare de bani pentru un produs ce s-ar putea sa își strice valoarea estetica. 

 
STILOUL 

S Pen oferă o latenta redusa inovatoare, pentru a genera o experiență de scriere incredibil de realista. Asociat cu versatilitatea Bluetooth, controlul gesturilor si multe altele, este cel mai puternic instrument de scris Galaxy. 

MULTITASKING 

Controlează fiecare ecran. Deschide mai multe aplicații direct pe computerul tău, prin meniul Start sau Bara de activități. Bucura-te de cele mai bune fluxuri de pe rețelele de socializare, conectează-te cu prietenii si chiar comanda cina, ai aplicațiile într-o secunda. 

 
FOTO ȘI VIDEO LA O CALITATE ÎNALTĂ 

Vei captura momente memorabile cu 5x Zoom Optic Hibrid si 50x Super Resolution Zoom. 

Iar videoclipurile in 8K îți oferă imagini clare, cu detalii incredibile, iar controlul profesional îți pune la dispoziție o putere creativa in timp real, astfel încât să poți edita direct in aparat. Filmezi o acțiune super fluenta in 120fps sau izolezi vocile cu un microfon Bluetooth. Apoi adaugi finisaje rapide prin editarea videoclipurilor tale chiar pe telefon. 

 
ÎNCĂRCARE RAPIDĂ 

De parca o baterie pentru toata ziua nu ar fi suficienta, Galaxy Note20 Ultra îți permite sa te conectezi pentru a alimenta rapid cu încărcătorul Super Fast de 25W inclus in cutie. Deci, atunci când energia scade, nu va fi pentru mult timp. 

 
TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE  

Tehnologia avansata de recunoaștere a spațiului îți va oferi o precizie mai mare si o experiență extraordinara, ceea ce simplifica si oferă rapiditate împărtășirii fotografiilor si videoclipurilor cu prietenii. Point to Share îți permite sa îndrepți ușor telefonul către un prieten, pentru a trimite fișiere. 

Telefoanele bune trebuiesc protejate si îngrijite in mod corect, așa ca te sfătuiesc sa achiziționezi o husa Samsung Galaxy Note 20 Ultra.