Clinica stomatologică îți poate oferi nu unul, ci 5 tipuri de implanturi dentare – află care sunt acestea!

În general, oamenii obișnuiesc să nu acorde importanță semnalelor pe care dantura le dă când starea acesteia de sănătate începe să fie precară. Acest lucru este total greșit, căci starea danturii poate influența sănătatea întregului organism. Specialiștii recomandă ca fiecare persoană să facă vizite frecvente la stomatolog, indiferent dacă resimte sau nu dureri sau alte probleme.

implanturi dentare

Atunci când îți pierzi un dinte, din diferite cauze, nu sta pe gânduri și apelează imediat la o clinică stomatologică. Problema dintelui lipsă poate fi rezolvată cu un tratament cu implanturi dentare, astfel că aceste situații nu trebuie să te sperie, dar este nevoie să iei măsuri.

Dacă apelezi la o clinică profesionistă, așa cum este Dental Premier, ai garanția că vei fi primit cu maximă seriozitate și profesionalism și că vei fi tratat de cei mai buni medici din domeniu. Cu siguranță specialiștii te vor face să uiți de orice frică.

Trebuie să știi că această clinică îți poate oferi nu unul, ci 5 tratamente cu implanturi dentare, astfel încât, pentru orice problemă ai avea, cu siguranță se va găsi o soluție optimă de înlocuire a dintelui lipsă.

Cum funcționează tratamentul?

Implantul reprezintă, practic, o piesă din titan, zirconiu sau alt material biocompatibil cu organismul uman, care, odată inserat, va ține loc de rădăcina dintelui. Astfel, această procedură se dovedește a fi cea mai bună metodă de înlocuire a dinților care au “părăsit” dantura.

Odată efectuată, procedura îți oferă o mulțime de beneficii: îmbunătățește aspectul estetic al zâmbetului și al feței, în timp ce oferă senzația de dinți naturali, oprește atrofierea osului, previne retracția gingiei, ajută la dispariția defectelor de fonație etc.

Tipuri de implanturi dentare de care poți beneficia

Oamenii sunt diferiți, au probleme și nevoi diferite, iar specialiștii Dental Premier știu acest lucru. De aceea, aceștia pun la dispoziție pacienților 5 tipuri de tratament, dintre care medicul stomatolog poate alege, în funcție de fiecare caz în parte.

Implant INNO

Acest produs conceput în Coreea de Sud reprezintă o tehnologie specială, de care poți beneficia la un preț mediu față de celelalte tratamente de pe piață. Acesta a fost creat pentru restaurarea estetică, din punct de vedere gingival. Tratamentul oferă un design ce se integrează excelent între restul dinților, stabilitatea în timp și rezultate de lungă durată.

Bredent

Acest tratament este produs în Germania și oferă garanția unei proceduri de calitate superioară. Astfel de implanturi pot fi utilizate atât pentru restaurarea unui singur dinte, cât și a unei arcade dentare întregi. În aceeași ședință, se poate realiza extracția dinților și inserarea implanturilor dentare.

Megagen AnyRidge

Acest tip de implant prezintă câteva caracteristici care fac ca tratamentul Megagen să fie o alegere singură pentru înlocuirea dinților: spire revoluționare Knife Thread, tratamentul unic de suprafață Xpeed, secvență de frezaj, soluții protetice adaptabile pentru orice situație clinică etc.

Implanturi dentare Nobel Biocare

Brandul Nobel Biocare are o experiență de peste 60 de ani la nivel mondial, ceea ce oferă încredere atât pacienților, cât și medicilor specialiști. Fiecare implant Nobel este realizat din titan pur, de gradul 4. Datorită calității superioare a unui astfel de implant, medicii implantologi din întreaga lume recomandă utilizarea sa pentru cazuri complexe.

Implant subperiostal personalizat

Acest tratament este destinat persoanelor purtătoare de proteză. Se utilizează un schelet din titan 100% biocompatibil, realizat cu ajutorul laserului, care acoperă complet osul maxilar sau mandibular și oferă suport stabil pentru lucrarea fixă.

Acum că știi care sunt tipurile de implanturi dentare de care poți beneficia, poți fi sigur că pentru orice problemă ai avea, există o soluție eficientă. Apelează la profesioniștii din domeniu, iar dinții lipsă vor rămâne istorie!