Mobila la comanda este mereu o alegere mai buna!

Atunci cand te confrunti cu nevoia de a-ti mobila locuinta, pentru ca ai cumparat sau renovat una sau pentru ca doresti sa schimbam mobila, in cele mai multe cazuri trebuie sa apelezi la retaileri care produc mobila in serie. De multe ori, insa, aceasta alegere ar putea fi inlocuita in mod valabil cu decizia de a apela la producatorii de mobilier la comanda. De fapt, mobilierul la comanda are multe avantaje si nu este sigur ca a opta pentru acest tip de solutie ar trebui sa insemne si un cost exagerat de mare. Exista multi profesionisti individuali si afaceri artizanale in Romania care practica preturi corecte si accesibile in timp ce ofera produse de calitate superioara. Iata cateva dintre avantajele alegerii unui mobilier la comanda pentru casa ta.

Mobilierul realizat la comanda ne permite, in primul rand ,sa organizam mai bine spatiul de care dispunem. Fiecare ambient –  inclusiv mansarde, subsoluri, tavane si dulapuri – poate fi organizat eficient, astfel incat sa poata contine cat mai multe obiecte si sa exprime in acelasi timp o functionalitate maxima. In acest caz, se va putea alege si o casa de dimensiuni modeste: daca este mobilata corespunzator, aceasta va gazdui si mai multe persoane intr-un mod satisfacator si confortabil. Si chiar daca cheltui putin mai mult pe mobila, pe termen lung se vor putea economisi chiar si sume importante in ceea ce priveste consumul si intretinerea.

Cea mai frumoasa si plina de satisfactii parte a amenajarii unei case este posibilitatea de a alege si personaliza camerele in functie de gusturile si nevoile noastre. Daca ne limitam insa la achizitionarea de mobilier realizat pe stoc si adaptarea spatiilor pe care le avem la dispozitie cu masurile propuse de marii retaileri, cu greu vom reusi sa obtinem un rezultat cu adevarat pe masura nevoilor si dorintelor noastre. Pe de alta parte, mobilierul la comanda iti permite sa alegi fiecare detaliu al locuintei, putand crea – poate chiar si cu ajutorul unor profesionisti experimentati in design interior – un adevarat proiect ad-hoc care va fi unic si exclusivist. Dintre toate piesele de mobilier, mobila bucatarie la comanda este probabil cea mai importanta, deoarece bucataria este un “atelier culinar” care necesita spatiu pentru multe ingrediente si ustensile!

Mobilierul la comanda, in fata unor costuri de obicei cel putin putin mai mari, se caracterizeaza insa in general printr-o calitate mult mai buna decat cea a mobilierului produs in serie. Cheltuiala cu care ne vom confrunta va fi, asadar, o investitie in locuinta noastra pe care, o vom aprecia, mai ales in ceea ce priveste durabilitatea, functionalitatea si, prin urmare, valoarea totala pe care o reprezinta un mobilier realizat manual si pe masura. Mobila la comanda ofera capacitatea de a da proprietatii noastre valoare extra, pe care o putem folosi si atunci cand decidem sa inchiriem sau sa vindem casa.

De multe ori, oamenii se feresc de mobila la comanda, deoarece considera ca este prea costisitoare, insa studiile arata ca cine investeste in mobila la comanda Bucuresti se poate bucura in primul rand de o calitate mai buna a mobilierului, de spatiu si in general de un design unic si deosebit.