Vrei sa lucrezi la o firma de paza Bucuresti? Iata 7 intrebari care iti pot fi adresate!

O firma de paza Bucuresti poate reprezenta un loc foarte stabil de munca pentru cei care sunt pregatiti sa lucreze in domeniul securitatii. Totusi, este de la sine inteles ca acest domeniu nu este unul extrem de accesibil – ai nevoie de o serie de cunostinte, abilitati, dar si caracteristici personale pentru a avea o sansa la o pozitie de agent de securitate, de exemplu.

Astfel, in cele ce urmeaza vei afla care sunt 7 intrebari care ti-ar putea fi adresate in timpul interviului de angajare si care este scopul acestora.

De ce vrei sa lucrezi pentru o astfel de firma?

Aici conteaza mai mult decat motivatiile salariale si siguranta unui loc de munca. Angajatorul vrea sa vada daca esti deschis domeniului de lucru, daca il consider important si daca esti de parere ca ti se potriveste. Este un plus daca motivatia ta implica si nevoia de a face un lucru bun, de a ajuta alti oameni, de exemplu.

Cum gestionezi turele lungi de lucru?

Este clar ca, atunci cand lucrezi pentru o firma de paza Bucuresti, este posibil sa fii nevoit sa lucrezi in ture – iar unele dintre acestea sa fie destul de lungi. In cel mai rau caz, poti fi si o intreaga zi prezent in interiorul unui obiectiv de protejat. Chiar daca esti deschis acestui tip de ture, angajatorul este mai degraba interesat de modul in care iti gestionezi energia si te pregatesti pentru ele.

Detii certificari/atestari relevante in domeniu?

Diploma aferenta unui curs de agent de paza este lucrul de care ai nevoie pentru a lucra la o firma de paza Bucuresti – ca si agent. Totusi, exista cateva alte atestari care iti pot oferi un avantaj – permis de conducere pe mai multe categorii, antrenament specializat sau cursuri de arte martiale/combinate/autoaparare, un curs de prim ajutor si asa mai departe.

Cum te descurci cu persoanele agresive?

Indiferent de obiectivul de protejat, vei avea de-a face cu persoane agresive. Angajatorul vrea sa stie cum gestionezi situatia pana in momentul cand persoana agresiva trebuie imobilizata cu forta si pusa la pamant, printre altele. Tine minte ca mereu, indiferent de situatie, se doreste de-escalarea conflictului si calmarea persoanei agresive prin conversatie, comunicare si tehnici de negociere/calmare.

Cum te descurci cu lucrul in echipa?

O firma de paza Bucuresti se va baza mereu pe lucrul in echipe. De altfel, agentii se bazeaza pe alti agenti atunci cand vine vorba de siguranta lor. Astfel, trebuie sa poti lucra in echipa neaparat. Abilitatile de comunicare sunt destul de importante si trebuie evidentiate in cadrul unui interviu.

Esti familiarizat cu sistemele de supraveghere video?

In functie de serviciile oferite de firma de paza Bucuresti, este posibil sa trebuiasca sa interactionezi cu diverse sisteme de securitate, in special cu cele de supraveghere video. Acestea nu necesita instruire extensive, dar angajatorul va aprecia aplicantii care stiu macar sa foloseasca un calculator si eventual programe, documente si asa mai departe.

Cum identifici persoanele suspicioase/periculoase?

Este de la sine inteles ca un agent trebuie sa poata identifica astfel de persoane inainte ca acestea sa devina un pericol pentru obiectivul de protejat si pentru cei din jur. Aceasta este o alta abilitate extrem de importanta fara de care un agent nu-si poate indeplini corespunzator sarcinile – analiza, abilitatile de observare, citirea limbajului corporal si altele sunt cautate.

Cauti o firma de paza Bucuresti?

Daca vrei sa lucrezi pentru o astfel de firma sau sa angajezi una care acorda o importanta desavarsita procesului de recrutare a noilor agenti, atunci apeleaza cat mai rapid la NiruGuard! Aceasta iti poate pune la dispozitie o gama larga de servicii care vor fi personalizate conform cerintelor tale si nevoilor afacerii sau obiectivului de protejat.