Cum si de ce sa alegi un centru de daune?

Tu stii cum te poate ajuta un centru de daune? Pentru necunoscatori sau soferii incepatori, un astfel de centru este cel mai bun prieten al persoanei a carei masina a suferit o dauna in trafic. Centrele de daune de top sunt capabile de a-ti rezolva daunele – inclusiv dosarul de dauna – in timp record, pentru ca tu sa te intorci la drum fara a avea alte probleme pe cap.

Totusi, nu multi stiu cum anume sa aleaga un astfel de centru. Dupa cum probabil stii, exista si centre de daune care pot face mai mult rau decat bine prin actiunile lor. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii!

Cum alegi un centru de daune? 3 lucruri de luat in calcul

Atunci cand vrei sa alegi un centru pentru o colaborare de succes, dar si de viitor, trebuie sa iei in considerare urmatoarele:

  • Centrul este partener al asiguratorilor majori din tara – asiguratorii, dupa cum stii, pot prezenta anumite probleme. Asadar, poate vei dori sa schimbi asiguratorul, dar nu si centrul de daune. Te poti pregati pentru acest lucru din timp daca alegi un centru care are parteneriat cu asiguratorii de top din Romania. Totodata, parteneriatele multiple sunt si o dovada a profesionalismului unui astfel de centru;
  • Centrul iti ofera decontare directa cu asiguratorul – multi soferi nu vor sa aiba de-a face cu despagubiri, bani cash, reparatii in regim propriu si alte lucruri care pot deveni extrem de complicate. Tocmai de aceea, majoritatea cauta un centru de daune care le poate oferi decontare directa cu asiguratorul – mai exact, centrul te ajuta sa iti trimiti masina la reparat, aceasta este reparata, tu nu scoti niciun ban din buzunar, iar despagubirile oferite de asigurator ajung la centrul de daune. Simplu si usor, mai ales pentru sofer!
  • Centrul vine cu o serie de beneficii de nerefuzat – vrei masina la schimb pe durata reparatiilor masinii tale? Nu toate centrele de daune iti pot oferi acest lucru. Centrele de top iti pot oferi si constatare rapida, avizare instant, tractarea masinii, dar si rezolvarea dosarului de dauna in regim de urgenta, printre altele. Nu ar fi indicat sa alegi un centru de daune care nu prezinta aceste beneficii.

De ce sa alegi un astfel de centru?

In primul si in primul rand, colaborarea cu un astfel de centru elimina o mare parte din stresul asociat cu o dauna auto, indiferent de tipul de polita adus in discutie. Astfel, atunci cand esti implicat intr-un accident, nu trebuie sa te certi cu celalalt sofer – pur si simplu semnezi amiabila, avizezi dauna si contactezi centrul de daune.

Simplu spus, un centru de daune de top inlocuieste pusul mainilor in cap cu un simplu apel telefonic catre acesta. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea centrelor ofera si asistenta si consiliere (sfaturi, sugestii si nu numai) in caz de dauna. Ai parte de sustinere!

Care este unul dintre centrele de top din Bucuresti?

Unul dintre centrele care prezinta cele mai multe beneficii, dar si servicii disponibile (in special datorita faptului ca acesta are si un service auto incorporat) este CarsInv. Dupa cum il prezinta si numele, acest centru de daune are in spate o pasiune pentru masini si pentru bunastarea acestora – deci implicit si a celor din spatele volanului.

Apeleaza acum expertii CarsInv pentru consiliere daune auto, service auto profesionist si multe altele!