Crearea si dezvoltarea unui website: elemente importante pe care trebuie sa le cunosti inainte de a beneficia de serviciile unei agentii

Poti crede, ca si companie, ca un site web oarecare este suficient. Dar nu este asa! Daca vrei sa gasesti clienti si sa iti dezvolti brand-ul, trebuie sa tii cont de faptul ca utilizatorii trebuie sa te gaseasca.

Pe langa activitatile din retelele sociale sau de marketing traditional, trebuie sa te asiguri ca site-ul web este usor de utilizat si prietenos cu motoarele de cautare. Cum ar trebui sa arate un site web optimizat pentru companii?

In primul rand, pozitionarea site-ului ar trebui inceputa in faza de proiectare si doar o echipa de diferiti specialisti cu experienta, precum echipa Sic Media te poate ajuta. Daca nu tii cont de acest lucru atunci cand iti creezi site-ul, se poate dovedi ca, dupa o luna, site-ul va avea nevoie de o revizuire majora pentru a desfasura orice activitate SEO. Planificand totul de la inceput, te vei salva pe tine si pe webmasterul lucrarii in etapele ulterioare.

Toate activitatile ar trebui sa se bazeze pe cuvinte cheie atent selectate. Toate graficele ar trebui sa aiba descrieri alternative, iar fiecare subpagina ar trebui sa aiba un titlu si o descriere. In articole, ar trebui sa iti amintesti despre ierarhia titlurilor si legaturile interne adecvate.

Site-ul ar trebui, de asemenea, optimizat pentru utilizatori. Aceasta inseamna ca navigarea in el ar trebui sa fie simpla si intuitiva, iar potentialul client nu va fi coplesit de un exces de butoane, culori si efecte.

Care sunt cele mai importante elemente ale site-ului?

Ce ar trebui sa contina fiecare site web? Aspectul paginii de start este cel mai important – construieste prima impresie a potentialului client si nu uita ca aici exista cele mai importante informatii si lucruri care ar trebui observate in primul rand. Logo-ul si numele companiei ar trebui sa fie vizibile la prima vedere. In acest caz, merita sa ai grija de analiza site-ului din punct de vedere UX, astfel incat pagina de start sa fie lizibila si sa contina tot ceea ce se asteapta vizitatorul.

Fiecare site are nevoie si de un meniu, care este navigarea de baza in cadrul site-ului. Nu merita sa incerci sa fii creativ aici si este mai bine sa te bazezi pe solutii dovedite – acest element ar trebui sa fie simplu si usor de inteles pentru fiecare vizitator. Meniul ar trebui sa includa file precum „despre companie” sau „contact”.

Elementele importante includ si un subsol de informare, in care vor exista si alte elemente importante care nu se potriveau in meniu. Acolo ar trebui sa lasi datele tale de contact. De asemenea, se poate folosi acest loc pentru a scrie o scurta nota despre companie si pentru a plasa o harta a site-ului, care va imbunatati navigarea in site atat pentru oameni, cat si pentru robotii motoarelor de cautare.

Cat costa un site web realizat intr-un mod profesionist?

Comandand crearea unui site web la o agentie profesionala, poti fi sigur ca serviciul va fi efectuat de la A la Z. Aceasta inseamna nu doar un design grafic individual la inceputul cooperarii, ci si o garantie a bunei functionari a site-ului, optimizare SEO, asistenta pentru extindere si consultanta publicitara, rularea si mentenanta site-ului.