Facturi mai mici la gaz? Opteaza pentru seminee pe lemne si redu costurile cu 40%!

Cresterile mari la gazele naturale, in contextul politic si economic de la nivel global, sunt precoupari constante si este firesc sa fie asa. Subiectul sistemelor de incalzire este intens dezbatut, pentru a se gasi alternative viabile si economice, care sa eficientizeze costurile din timpul iernii.

Tot mai multi romani se gandesc sa opteze pentru clasicele seminee pe lemne , ca sursa principala de caldura, iar aceasta este o idee excelenta, ne arata expertii. Pana la 40% din costurile incalzirii se pot reduce cu ajutorul semineelor din noua generatie, care iti garanteaza un randament termic crescut, eficienta termica, autonomie mare, consum redus de combustibil, durabilitate, etanseitate, dar si confort, plus costuri mici pentru intretinere.

Din cele mai vechi timpuri, lemnul a fost folosit pentru incalzire

Dintre toate sursele de combustibil folosite pana astazi, lemnul este considerat cea mai ecologica metoda de incalzire. Desi se vorbeste despre poluarea cauzata de arderea lemnului, in realitate mediul este afectat de resursele ineficiente si de combustibilii fosili. Lemnul este un combustibil neutru, adica nu produce dioxid de carbon mai mult decat este deja prezent in ciclul de carbon, spre deosebire de combustibilii folisi ce cresc productia de CO2 prin adere. Asa-numitii „combustibili fosili” sunt formati din: hidrocarburi, petrol, gaze naturale, carbune etc, derivati din ramasitele fosilizate ale animalelor si ale plantelor. Lemnul, o solutie folosita inca din cele mai vechi timpuri, ne ajuta sa reducem dependenta de acesti combustibili. Mai mult, exista seminee care nu necesita un consum mare de lemn, astfel incat sa iti reduci costurile.

Semineele pe baza de lemn au dublu rol: functional si decorativ

Semineele pe baza de lemn sunt piese clasice, iubite indiferent de trendurile din amenajari. Acestea au un farmec atemporal si se pot integra – cu brio – in orice tip de decor: modern, clasic, rustic, industrial, minimalist si asa mai departe. Semineele confera oricarui tip de spatiu intimitate, dar au si un puternic rol functional, asigurand eficienta termica din incaperi. Mai mult decat atat, exista modele care integreaza chiar si cuptoare, ceea ce demonstreaza gradul ridicat de versatilitate al acestor piese. Merita sa investesti intr-un semineu de ultima generatie pe baza de lemne, daca vrei sa te bucuri de eficienta termica si de un randament bun, autonomie mare, consum redus de combustibil, precum si de etanseitate si durabilitate. Vei reusi sa iti transformi locuinta printr-o alegere simpla, care nu necesita foarte mult efort sau research.

La Seminee-Expert.ro gasesti nu doar seminee pe gaz, ci si pe lemne

Atunci cand vine vorba de seminee, exista un magazin cu care nu poti da gres: este vorba despre Seminee-Expert.ro, nr. 1 in Romania la comercializarea acestor sisteme de incalzire. Colaboreaza cu producatori de prestigiu din afara granitelor tarii si vine in intampinarea ta cu o gama ultra-moderna de seminee pe gaz, pe lemne, pe baza de bioetanol si pe curent electric, adaptate la orice tip de nevoi.

Daca nu stii care este modelul de semineu potrivit nevoilor de incalzire ale locuintei tale, specialistii din magazin iti vor oferi solutii personalizate, pe baza cerintelor tale. Ei calculeaza necesarul termic pentru locuinta fiecarui client, vin in intampinarea ta cu proiectul 3D si construiesc sisteme performante, adaptate la capacitatea calorica necesara, astfel incat sa iti reduci – semnificativ – costurile de incalzire, chiar si cu 40%. E atat de simplu!