Ai nevoie de un aparat auditiv? Iata ce trebuie sa cunosti

In situatia in care specialistul ti-a recomandat sa porti un dispozitiv medical care sa-ti imbunatateasca auzul, atunci vei fi placut surprins sa afli ca pe piata exista numeroase modele pe care le poti incerca.

Mai mult, daca accesezi internetul si navighezi dupa aparat auditiv pret vei descoperi produse detaliate in functie de preturi si caracteristici. Iata ce trebuie sa stii despre aceste dispozitive.

Aparat auditiv pret

Despre aparatul auditiv este bine sa cunosti ca reprezinta un dispozitiv medical care te va ajuta sa percepi mult mai bine si clar suntele din jurul tau. In felul acesta vei putea comunica usor la locul de munca, cu familia si prietenii si chiar atunci cand mergi la cumparaturi. Daca te-ai retras din cauza faptului ca nu mai auzi bine si iti este dificil sa porti o conversatie, acum vei fi incantat sa iti reiei activitatile cotidiene. Pe piata si in mediul on-line vei gasi numeroase aparate auditive, insa este bine sa porti modelul care ti se potriveste.

Achizitie fizica sau on-line?

Daca este prima oara cand porti un aparat auditiv este indicat sa testezi modelele existente si sa-l alegi pe acela care ti se potriveste. Bine este sa stii ca poti merge intr-un magazin fizic sa vezi produsele sau poti face o comanda on-line. Unele companii producatoare si/sau distribuitoare iti pot oferi posibilitatea de a testa o perioada de timp anumite modele. Ulterior vei alege aparatul care ti-a placut. Nu uita, discuta cu un reprezentant pentru a verifica daca ai aceasta optiune valabila inainte de a comanda un aparat auditiv.

Ce aparate auditive poti alege?

Tehnologia a avansat si iti ofera diverse aparate auditive. Bine este sa stii ca poti alege unul in functie de preferinta ta. De exemplu, poti opta pentru un produs care sa nu fie vizibil sau unul pe care il poti reincarca rapid. Totul tine de tine si de ceea ce iti doresti. Principalele categorii de aparate auditive pe care le gasesti in prezent sunt:

  • aparate auditive intraauriculare – despre aceste dispozitive medicale este bine sa stii ca au o dimensiune mica, potrivita cu urechea ta. Vei putea introduce in canalul auditiv acest aparat si astfel, vei auzi mai clar;
  • aparate auditive retroauriculare – vei putea purta aceste dispozitive in spatele urechii. Practic, produsul se ataseaza pe ureche si lumea din jurul tau va capata sunet. Pe piata vei gasi doua modele de aparate auditive retroauriculare: digitale si analogice. Despre cele digitale este bine sa cunosti ca iti permit reglarea volumului. Cele analogice functioneaza pe modul de amplificare a auzului restant;
  • aparat auditive reincarcabile – diferenta intre modele se refera la modul de functionare. Pentru cele clasice vei avea nevoie de baterii, iar pe cele reincarcabile le vei putea incarca la o priza. Daca alegi acest produs este util sa stii ca ofera o autonomie de aproximativ 72 de ore. Poti alege sa incarci aparatul pe timpul noptii, iar ziua sa te bucuri de sunetele din jurul tau.

Accesorii

Producatorii vin in sprijinul tau cu diverse accesorii care pot fi conectate cu aparatul auditiv. Acestea iti ofera diverse avantaje, precum: conectarea aparatului la un dispozitiv de tip smart, reglarea volumului cu ajutorul unei telecomenzi sau un microfon cu care vei comunica usor cu persoana apropiata tie. On-line, vei gasi aceste accesorii cu urmatoarele denumiri:

  • smart transmitter;
  • smart connect;
  • speech connect.

Atunci cand nu stii exact ce aparat auditiv sa alegi, acceseaza site-ul wesound.ro. Vei descoperi o gama completa de dispozitive medicale si accesorii aparate auditive, astfel incat sa te bucuri de o buna comunicare!

Date de contact:

E-mail: office@wesound.ro

Telefon: +40314252726