Anvelopele ALL Season – De ce să le alegem pentru mașina noastră?

Ar putea fi considerate cauciucuri „minune”, dacă ar fi să ne luăm după titlul lor, pentru „toate sezoanele”, însă e bine de știut că alegerea anvelopelor presupune un ochi vigilent asupra specificațiilor cauciucurilor și jantelor mașinii, dar și o proiecție corectă a hărții drumurilor pe care ne-am propus să le facem cu aceste anvelope all season.

 Găsiți cauciucuri la Vadrexim, atât cauciucuri de vară, cât și  cauciucuri de iarnă și all season, iar în plus, puteți beneficia de întregul suport logistic și informațional privind modul în care trebuie alese anvelopele all season.

Un avantaj ar fi, în primul rând, costul acestora și mai ales reducerea cheltuielilor cu montarea și demontarea acestora de la un sezon la altul.

Practic, anvelopele all season asigură deplasarea conformă a mașinii în toate anotimpurile, de la cald la rece, indiferent de starea vremii, însă trebuie să țineți cont de clima din zona în care locuiți/ circulați cu mașina.

Unii specialiști opinează că aceste anvelope all season sunt eficiente pentru șoferii din zona cu o climă temperată, cu ierni ușoare, care nu prea ies din oraș în sezonul rece și care, eventual, rulează anvelopele cel mult 5, 6 mii de kilometri pe an.

Și stilul de conducere este important atunci când optați pentru cauciucuri all season, un stil sport, ofensiv nu se potrivește cu „atitudinea” anvelopelor pentru toate anotimpurile.

Un carosabil acoperit cu gheață și/sau polei, zăpadă sau mâzgă, la o temperatură de  minus 7 grade Celsius pot deveni o provocare greu de parcurs pentru anvelopele all season. Bineînțeles, marele avantaj al folosirii acestor anvelope este bugetul mai redus destinat întreținerii lor, limitarea cheltuielilor pentru echilibrarea și geometria roților, vulcanizările și verificările periodice…

Informații pertinente și potrivite fiecărui șofer în parte sunt disponibile! De aceea, nu ezitați să consultați site-ul dedicat pentru anvelope de la Vadrexim.