Cum sa iti decorezi pereții interiori ai casei cu piatră naturală

Dacă esti în căutarea unui design interior elegant și romantic, ia in considerare placarile decorative cu piatră naturală. Fie că optezi pentru a îmbrăca toate suprafețele unui spațiu sau alegi să te concentrezi pe crearea unui perete de referință, piatra, în special dacă este texturată, adaugă instantaneu profunzime și dinamism decorului tău.

Comanda la Baumag placarile ceramice cu piatra naturala de care are nevoie caminul tau!

Un perete de piatră naturală oferă un fundal superb pentru a pune în valoare elemente precum o canapea moderna sau un șemineu impunator, făcând ca serile petrecute alaturi de cei dragi să fie și mai speciale.

Placarile decorative cu piatra naturala sunt o solutie eleganta, ce nu se demodeaza, pentru orice incapere a casei

Ai in plan o transformare a locuintei? Pereții interiori din piatră naturală sunt o modalitate practică și eficientă de a crea intr-un timp scurt un aspect și o senzație complet diferita. Cu o gamă incredibilă de pietra naturala, de texturi diferite, aveți de unde alege, de la modele geometrice pentru un stil contemporan, rafinat, până la plăci cu efect de cărămidă pentru un aer industrial sau rustic.

  • O solutie flexibila, in orice locuinta si orice incapere

Acest material versatil funcționează la fel de bine și în camerele de zi, in dormitoare și bucătărie, unde poate fi folosit pe toate suprafețele sau pur și simplu ca un splendid accent.

Deși gustul și preferințele personale sunt întotdeauna fundamentale atunci când vine vorba de alegerea oricărui tip de decor, trebuie spus că merită luată în considerare contribuția unui consultant pentru a vă ajuta să găsiți echilibrul perfect de culori și texturi, deoarece acest lucru poate îmbunătăți armonia estetică și percepția spațiului în interiorul casei.

  • Rezistenta si durabilitate

Tapet, vospea sau piatra decorativa? Orice ai alege, ai optiuni variate în ceea ce privește crearea de impact prin modele și efecte distincte, cu produse care se potrivesc chiar și celor mai eclectice gusturi. Gama incredibilă de modele și culori găsite în tapet asigură că există ceva pentru fiecare, dar, ca dezavantaj, acesta tinde să se păteze mai ușor decât piatra și tinde să se deterioreze mai repede. Piatra naturală, pe de altă parte, este extrem de rezistentă și durabilă, iar din punct de vedere estetic, interacționează cu lumina pentru a adăuga un joc minunat unui spațiu.

  • Stil pentru camera de zi

Living room-ul este un punct focal al casei; este spațiul perfect pentru a pune în valoare pereții din piatră naturală. Fiind încăperea în care primim oaspeți și interacționăm sau pur și simplu ne relaxăm cu familiile noastre, aceasta camera merită ceva un pic mai special atunci când vine vorba de decor.

Folosirea pietrei naturale pe unul sau mai mulți pereți din camera de zi nu numai că adaugă un plus de atractivitate, dar oferă și un echilibru între diferitele zone și ridică nivelul general de design al altor elemente de decor.

Dacă doriți să faceți spațiul mai imersiv și mai coerent, nu există niciun motiv pentru a nu placa fiecare perete cu un singur tip de piatră, creând astfel o delimitare clară cu spațiile adiacente. Dacă, pe de altă parte, doriți să amestecați suprafețele de perete, ați putea opta pentru un perete de tip “feature wall”, integral sau parțial, pentru a crea un punct focal în cameră, pentru a încadra o piesă de mobilier preferată sau pentru a diviza diferite zone.