Tigla metalica – avantajele pe care trebuie sa le cunosti

Constructia sau renovarea unei care nu e intotdeauna treaba usoara, iar cand vine vorba despre materiale pe care sa le folosesti, datele problemei se transforma intr-o dilema.

Noi, la Budmat, ne pricepem la tigle metalice – de aceea despre avantajele celor metalice iti vorbim azi, iar despre alte materiale ii lasam pe specialistii in domeniu sa iti spuna.

Avantajele tiglei metalice

Exista multe criterii pe care trebuie sa le luam in considerare atunci cand vine vorba de casa visurilor, iar acoperisul si materialul din care acesta este construit sunt doua dintre cele mai importante. Pe lângă fundatie, care este piatra de temelie a oricarei case, acoperisul este cel care te apara de intemperii, de vreme prea rece sau prea calda.

Tigla metalica este un material tot mai des folosit atunci cand vine vorba despre constructii noi sau renovari datorita faptului ca are multe avantaje. Pe toate ne-ar fi greu sa le includem intr-un singur articol, insa alegem aleatoriu cinci dintre ele. Pe restul te lasam sa le descoperi tu!

1. Greutate redusa

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tiglei metalice este ca are o greutate redusa fata de cea ceramica, astfel fiind mai usor de transportat si de montat. De asemenea, greutatea redusa asigura instalarea tiglei pe orice structura, chiar daca nu vorbim despre caramida, ci una metalica de exemplu.

2. Rezistenta

Tigla metalica este mult mai rezistenta in fata intemperiilor decat cea din ceramica, mai ales daca alegi una de o calitate superioara. Noi suntem siguri de calitatea pe care o oferim si tocmai de aceea dam o garantie de pana la 50 de ani produselor noastre. Rezistenta este data si de modul de depozitare, care la noi este la standardele cele mai inalte.

3. Gama larga de culori

Odata ce incepi sa lucrezi la casa visurilor tale iti doresti ca totul sa fie asa cum ti-ai imaginat. Ai grija la designul interior si ar trebui sa faci la fel si in cazul partilor exterioare. Acum ai posibilitatea sa alegi culoarea tiglei metalice in asa fel incat sa creeze un tot unitar alaturi de restul constructiei.

4. Ventilatie eficienta

Cu siguranta ca ai vazut cel putin o data-n viata un acoperis plin de muschi si alte formatiuni vegetale. Acest lucru se intampla in cazul tiglelor de ceramica, deoarece nu asigura o ventilatie eficienta. Odata montata tigla metalica formeaza dedesuptul sau un strat de ventilatie care este benefic mai ales in cazul in care folositi mansarda ca spatiu de locuit sau podul ca loc de depozitare.

5. Pretul

Spre deosebire de pretul tiglei ceramice, al celei metalice este mai scazut. Asta inseamna ca ai parte de calitate mai buna pe termen lung la un pret care cu siguranta se amortizeaza in timp. Asta inseamna sa investesti cu cap in viitorul tau si al familiei tale!

Aceste cinci motive pentru care sa alegi tigla metalica sunt doar cateva dintre cele multe pe care le vei descoperi de-a lungul anilor folosind-o.

La Budmat suntem pregatiti sa te ajutam sa investesti in viitorul tau!