Sfera de 800 de kilograme, plină cu 230 de litri de gin, a dispărut de pe fundul lacului Constance din Elveţia. De ce era ținută acolo

Bila uriaşă de 800 de kilograme, plină cu 230 de litri de gin, care era fixată pe o platformă de beton la o adâncime de câţiva metri, pe fundul lacului Constance din Elveţia, a dispărut în această săptămână, spre uimirea proprietarului, relatează publicaţia elveţiană Switzerlandtimes, potrivit News.ro.

Proprietarul presupune că este vorba despre un furt. ”Au fost nişte profesionişti adevăraţi”, a declarat Cello Fisch, directorul general al firmei Ginial, producătoarea ginului.

Băutura era depozitată pe fundul lacului, pentru că îi conferă o aromă specială

Recuperarea celor 230 de litri de gin este posibilă doar cu ajutorul unor echipamente speciale. Cello Fisch şi echipa sa produc Lake Constance Gin de trei ani. Timp de 100 de zile lasă băutura depozitată pe fundul lacului, ceea ce îi conferă o aromă specială. Majoritatea celor 395 de sticle au fost vândute în avans. Ambalajele şi etichetele hand-made erau şi ele gata pentru efectuarea livrărilor.

The post Sfera de 800 de kilograme, plină cu 230 de litri de gin, a dispărut de pe fundul lacului Constance din Elveţia. De ce era ținută acolo appeared first on Tot Ceea Ce Este.