Romanul „Respirația Dragostei” lansat de Editura Librex

Romanul „Respirația Dragostei” lansat de Editura Librex

Editura Librex își suprinde cititorii la final de an cu un roman fascinant, Respirația Dragostei ce poartă semnătura scriitoarei Brittainy C. Cherry. O poveste de dragoste dintre două persoane care au suferit enorm și care sunt atrase una de cealaltă într-un mod inexplicabil.  Brittainy C. Cherry este recunoscută pentru stilul său de a transforma cuvintele în opere de artă și de a transmite emoții puternice, indiferent de subiectul abordat, poveștile sale ținând cititorul în suspans de la prima până la ultima pagină.

Autoarea de origine americană a absolvit Universitatea Carroll, este licențiată în Artă Teatrală și are o specializare în scriere creativă.  Brittainy Cherry se declară îndrăgostită de cuvinte și îi place să ia parte la scrierea de scenarii. În prezent locuiește în Milwaukee, Wisconsin unde scrie povești și în timpul liber se distrează alături de animalele sale de companie.

Romanul „Respirația Dragostei” lansat de Editura Librex

Despre carte

Povestea cărții se desfășoară în jurul celor două personaje Elizabeth și Tristan, amândoi răniți și încercând să facă față provocărilor din viața de zi cu zi. Elizabeth și-a pierdut soțul și se străduiește să țină totul sub control pentru fiica ei de doar câțiva anișori. Tristan nu poate trece de pierderea soției și a fiului său, devenind antisocial și subiectul bârfelor din oraș.

Povestea începe când, după un an de la pierderea soțului, Elizabeth decide că este timpul să se întoarcă acasă. Destinele celor doi se încrucișează atunci când Elizabeth îi lovește accidental cu mașina câinele lui Tristan.  Elizabeth și Emma (fiica ei) încearcă să se împrietenească cu Tristan, dar el este nepoliticos de fiecare dată. Amândoi sunt răniți, dar există ceva la Tristan care o atrage pe Elizabeth.  De aici până la debutul unei noi povești de dragoste nu mai este decât un pas. Cei doi încep o relație de prietenie, dar, pe măsură ce timpul trece, ei devin din ce în ce mai apropiați. Diferite situații le pun relația la încercare, iar spre final, lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată.

 

Romanul Respirația Dragostei, de Brittainy C. Cherry este disponibil pe site-ul librex.ro, în magazine online și în librăriile din toată țara. 

De 12 ani ai liber la citit pe librex.ro!

 

The post Romanul „Respirația Dragostei” lansat de Editura Librex appeared first on Tot Ceea Ce Este.