“Ape curate asumate”- sursa ta de pace interioara. Pregatiti pentru armonie: 21 septembrie – Ziua Internationala a Pacii

Pacea este celebrată, în întreaga lume, la data de 21 septembrie. O zi dedicată păcii mondiale, eliminării războaielor şi cooperării între oameni.

Pentru a inaugura ziua, Clopotul Pacii este tras la Sediul Natiunilor Unite. Clopotul este turnat din monede donate de copii de pe toate continentele, cu excepția Africii. Pe una din părţi a fost gravat textul: „Trăiască pacea absolută în lume”.

Anul acesta, în care conflictele armate au revenit în actualitate, au demonstrat că pacea este un deziderat pentru care eforturile trebuie intensificate.

“Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica,  prin evenimentele si actiunile de constientizare si educare privind potentialul si ecologizarea apelor  se alatura surselor tale de pace interioara, cat si armonizarii mediului acvatic.

Joi ,15 septembrie, in cadrul evenimentului “Ape curate asumate”, ne dam intalnire cu copiii de la Gradinita nr. 23 din Bucuresti. Vom experimenta cum ne conectam la “Sunetul pacii interioare” , astfel incat se fim  cat mai pregatiti  pentru a experimenta pacea in  toate interactiunile noastre.

Ziua Internatională a Păcii  a fost infiinţată pentru a promova pacea în lume şi în casele noastre, pentru a pune capăt violenţei din comunităţile în care trăim şi din şcoli.

Din 2005, Ziua Internaţională a Păcii capăta o nouă însemnătate – devine o zi în care încetează conflictele armate, focurile şi violenta timp de 24 de ore.

De ce contează acesta 24 de ore?  Pentru că:

•  în 24 de ore pot fi trimise prozivii de alimente şi medicamente victimelor şi refugiaţilor din zonele de conflict în care  avioanele nu pot ajunge;

•  în 24 de ore milioane de copii din zonele de conflict pot fi vaccinaţi (în 2009 peste 1,4 milioane de copii din Afganistan au primit vaccin);

•  în 24 de ore pot fi mutate victimele de război şi refugiaţii;

•  24 de ore reprezintă un răgaz în care cei care lupta se pot gândi la ceea ce fac şi la victimele pe care le lasă în urmă;

•  sunt 24 de ore în care peste 100 de milioane de oameni din peste 100 de tari militează pentru acelaşi lucru;

•  1 zi din 365 e un început bun.

Totuşi … avem nevoie să sărbătorim Pacea din interiorul nostru.

Să lăsăm deci să răsune clopotul păcii în inimile noastre în fiecare secundă de acum încolo.

Pacea interioară este primul pas către pacea mondială.

Fie ca Pacea să dăinuie pe Pământ!

Aqua Carpatica ne sustine printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).