Alege proiecte case de vacanță, de la Smart Home Concept

Proiectele pentru case sunt greu de ales, mai ales dacă îți dorești ca totul să fie perfect. O casă este o investiție pe termen foarte lung, așadar cu siguranță nu vrei să optezi pentru una ineficientă. Fiecare dintre noi își dorește ca această investiție să fie una perfectă, care să nu mai aibă niciun retuș timp de câțiva ani. Aleg proiectul potrivit casei tale! Smart Home Concept îți este alături!

Smart Home Concept pune la dispoziția tuturor clienților diferite tipuri de proiecte pentru case, mai mari sau mai mici. În funcție de buget, de spațiu și nu în ultimul rând – de ceea ce îți dorești, poți opta pentru casa visurilor tale. Proiectanții vor ține cont, bineînțeles, și de dorințele tale atunci când vor demara proiectul. De asemenea, se vor lua în considerare mai multe aspecte până ce acesta se finalizează.

În cadrul acestei firme poți solicita mai multe tipuri de proiecte case. Este important ca cei care le efectuează să cunoască tipul dorit. Poți opta pentru proiecte case de vacanta, pentru casa în care locuiești mereu ori pentru case mari sau duplexuri. Fiecare proiect poate fi ales direct de pe site, acolo unde sunt detaliate complet și complex. Îți sunt relatate toate încăperile, spațiile din jur și cum va fi casa poziționată. Vei afla în același timp și spațiul în care se încadrează toată construcția.

Proiectul potrivit pentru casa visurilor tale!

Site-ul smarthomeconcept.ro îți oferă posibilitatea de a naviga printr-o mulțime de rezultate privind proiectele pentru case. În funcție de mai mulți factori poți opta pentru diferite proiecte pentru casă. Fie că vorbim despre case de vacanță sau despre propriile locuințe, în orice caz vei avea parte de proiecte interesante.

Ai de ales între proiecte pentru case de tip duplex, case cu etaj, case mici, case cu mansardă, moderne, fără etaj, case mici cu mansardă sau case la parter. În același timp, poți solicita și proiecte pentru un garaj sau foisor dacă ai spațiu fie în curte, fie într-o altă locație pentru acestea. În cazul în care îți dorești ceva nou, poți naviga la pagina de proiecte case pentru anul curent.

Dezvoltatorii se pot orienta și ei către serviciile Smart Home Concept, deoarece sunt disponibile proiecte pentru locuințe colective, dar și pentru blocuri.

Servicii complete pentru finalizarea construcției

Proiectul pentru casă nu este singurul document de care ai nevoie pentru a te apuca de construcție. În plus, dacă dorești să renovezi sau să reproiectezi ai nevoie de cu totul alte acte. Smart Home Concept oferă diferite servicii care te pot ajuta să finalizezi mai rapid construcție.

Ai la dispoziție verificări de proiecte, proiectare lucrări de consolidare și extindere, obținerea avizelor ISC pentru construcție, obținerea certificatelor de la urbanism, expertize tehnice, întocmirea releveelor, monitorizarea lucrărilor de construcție, project management, optimizarea proiectelor de structură sau reproiectare, studiu geotehnic, întocmirea documentațiilor PUD/PUZ, întocmirea de cărți tehnice sau proiectare amenajări interioare.

Toate documentele de mai sus pot fi obținute de către specialiștii de la Smart Home Concept.

Contact:

office@smarthomeconcept.ro

0721 96 5884