Tehnovest livrează produse industriale și furtun agricultură implicit

De la Tehnovest pot fi comandate online produse și accesorii dintr-o gamă extinsă de consumabile industriale necesare în domenii diverse: furtunuri, țevi și coliere, distribuitoare, supape, rulmenți cu bilă și aparate pentru măsurarea presiunii și temperaturii.

Sigur, pentru cei interesați de produsele mai sus menționate, acest lucru ajută la creșterea eficienței și reduce costurile de comandă, procesare și stocare. Ba chiar în felul acesta se pot face și economii, dacă pe bonul de comandă se regăsesc mai multe produse, necesare atât în gospodărie, cât și în afara ei. Livrarea este gratuită dacă o comandă de produse este de peste 990 lei.

Găsește aceste produse pe pagina oficială și anume Tehnovest.ro

Furtunul pentru agricultură, necesar în grădină

Printre produsele indispensabile care se folosesc cel mai des într-o gospodărie se numără și furtunul pentru agricultură. Acesta este de culoare verde sau albastru, cu spirala confecționată din PVC și prezintă următoarele caracteristici:

  •  Este din PVC stabilizat împotriva razelor UV.
  •  Spirală de PVC rigidă, rezistentă la impact.
  •  Suprafață interioară netedă. Ușor și flexibil.
  •  Rezistent la strivire, abraziune, ozon, intemperii și cele mai multe chimicale.

Un furtun agricultura poate fi utilizat în următoarele domenii: pentru îngrășăminte de irigare, aspirație și refulare, insecticide, acizi sau detergenți. Temperatura de lucru este cuprinsă între -10°C și ajunge până la +60°C.

Interiorul acestuia variază între 19 și 102 milimetri, iar greutatea este cuprinsă între 210 și 2260 grame pe metru.

Lungimea furtunului este cuprinsă între 30 și 50 metri, în funcție de locul în care va fi amplasat și la ce va fi folosit.

Produsul este original și este destinat doar lucrărilor mai sus enumerate. Nu se recomandă improvizațiile.

Țevi și coliere necesare pentru fixarea furtunurilor 

Pentru ca produsul care este folosit cu ajutorul furtunului să poată fi folosit eficient, este nevoie ca acesta să prezinte o serie de caracteristici cu care se pot evita pierderile de produs, fie aceasta apa de irigare, insecticide sau îngrășăminte.

De exemplu, colierele de strângere pentru furtun sunt proiectate exact pentru a îndeplini acest rol. Acestea sunt confecționate din oțel zincat și prezintă strângere cu șurub. Printre caracteristici se numără marginile rotunjite pentru protejarea furtunului. Iar colierul de strângere a furtunului cu două șuruburi prezintă ca și avantaje bride robuste pentru prinderea furtunului.

Materialul din care este confecționat este fonta zincată. Rezistența mare la strângere și fixarea optimă a furtunului datorită limbilor interioare îl recomandă pentru achiziționare.

Pentru mai multe detalii și informații despre produse se poate accesa pagina oficială.

Contact:  office@tehnovest.ro