Iata tot ce trebuie sa stii despre hidroizolatiile de cea mai buna calitate – Specialistii te ajuta sa afli totul

Atunci cand iti construiesti casa pentru tine si cei dragi, sau doresti sa renovezi o casa veche, trebuie sa intelegi importanta hidroizolatiilor impreuna cu toate avantajele pe care acestea ti le ofera. Din multiplele lucrari care au loc la ridicarea unei locuinte, acestea ocupa un loc deosebit de important!

Hidroizolatii Milucon ofera constructiei tale siguranta si durabilitate in timp! Astfel, nu vei avea probleme cu infiltratiile de apa, iar rezistenta cladirii nu va fi afectata de acestea. Chiar daca tinzi sa crezi ca betonul nu poate fi penetrat de apa, lucrurile nu stau chiar asa, dimpotriva. Apa infiltrata poate crea daune majore casei tale, de la afectarea structurii de rezistenta a acesteia, la igrasie, mucegai,dar si la afectarea starii de sanatate a locatarilor. Afla din randurile de mai jos tot ce trebuie sa stii despre hidroizolatii atunci cand ai decis sa iti construiesti o locuinta!

Hidroizolatii Milucon – ce sunt si la ce ajuta?

Sistemele de hidroizolatii pentru fundatii sunt special concepute pentru a asigura protectia constructiei de infiltrarea apei, cu toate consecintele pe care le atrage dupa sine acest lucru. Asadar, stratul de beton va fi separat permanent de orice fel de patrundere a apei din exterior. Astfel vei evita ca suprafata exterioara a fundatiei casei sa fie distrusa de apa care stagneaza sau de umezeala, iar partea interioara se va pastra uscata. In plus, vei putea folosi subsolul asa cum ti-ai propus in momentul in care s-a proiectat casa. In interiorul caminului tau nu se vor dezvolta mirosuri neplacute, igrasie sau mucegai si nici nu vei fi nevoit ca, odata cu trecerea timpului, sa fii nevoit sa investesti sume consistente de bani pentru igienizare, dar si pentru rezolvarea cauzei acestor probleme in lipsa unei hidroizolatii.

Pot amana operatiunea de hidroizolatie atunci cand construiesc o locuinta?

Sigur ca o poti amana, dar acest lucru nu va fi in avantajul tau, deoarece dupa afectarea structurii de rezistenta a casei, a peretilor, dar si al subsolului, investitia ta va trebui sa includa si costul reparatiilor, ceea ce te va obliga cheltui mai multi bani. Daca iti construiesti o casa noua, acorda importanta cuvenita acestui sistem pentru siguranta constructiei, dar si pentru avantajele pe care le vei avea odata cu trecerea timpului!

Este posibila hidroizolarea unei case vechi?

O casa veche poate fi hidroizolata fara probleme, dar acest lucru presupune mai multe etape. Se va incepe cu excavarea terenului din jurul casei pana la baza fundatiei, urmand ca apoi sa se aplice primul strat de carton-asfalt. Pe cel de-al doilea strat se va aplica polistiren, iar pe cel de-al treilea, casa de glet. Dupa infaptuirea acestor operatiuni, se va aplica un strat de tinci, acesta avand rolul de a asigura o rezistenta sporita la procesul de inghet-dezghet. Dupa finalizarea acestor operatiuni, se aplica folia de polietilena ce are o densitate mare, cu rolul de a izola si de a termoizola constructia. Ultima etapa, pentru a proteja ferestrele de infiltratii nedorite, consta in montarea unor decantoare de apa.

Pe site-ul Milucon.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti hidroizola casa! Chiar daca doresti sa hidroizolezi o constructie veche sau noua, aici gasesti servicii de hidroizolatii terase, subsoluri, dar si acoperisuri! Alege sa ai grija de locuinta ta si alege o echipa specializata in acest domeniu, care este gata sa iti sara in ajutor prin punctualitate, profesionalism! In plus, materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, pentru ca rezultatele sa fie conform asteptarilor tale! Pune in balanta avantajele alegerii unui sistem de hidroizolatie si fa alegerea inteleapta pentru tine si cei dragi!

Date de contact:

E-mail: office@milucon.ro

Telefon: 0766419049