Cel mai bun credit pentru o noua locuinta

Date fiind preturile actuale din domeniul imobiliar, ne putem pune de acord ca achizitia unei noi locuinta, fie ca este vorba despre un apartament sau o casa, ceva nou sau ceva vechi, reprezinta o investitie cu adevarat extrem de mare dar care devine in timp necesara iar pentru asta, avem nevoie de surse din care sa obtinem sumele de bani necesare.

Exista doua variante pe care le putem adopta, aceea de a strange banii necesari pe cont propriu, in decursul a 10, 20 sau mai multi ani de zile sau de a accesa imprumuturi bancare special create pentru asta, prin care sa obtinem din prima sumele de bani necesare achizitiei. Si pentru ca de cele mai multe ori ne dorim sa scapam de asta cat mai repede si sa avem la dispozitie noua locuinta, cautam un credit ipotecar cea mai buna oferta, prin care sa  putem duce la indeplinire acest proces.

Obtinerea unui credit ipotecar nu este o sarcina atat de usoara totusi, fiind nevoie ca cei ce dorsc sa obtina unul sa indeplineasca anumite conditii, de la o banca la alta, in special in ceea ce priveste venitul lunar, care sa atinga o anumita valoare astfel incat sa existe siguranta ca suma imprumutata va putea fi restituita in mod corect. De asemenea, poate dura si ceva timp pana cand o cerere de creditare sa fie inregistrata si aprobata iar persoana in cauza sa poata primii banii necesari.

O solutie mai rapida si prin care sunt luate in calcul toate aspectele de risc pentru client este sa alegem  intermediar financiari, firme cu caracter financiar prin intermediul carora o persoana poate obtine, printre alte servicii, optiuni de creditare pentru un credit ipotecar de la banci. Un astfel de intermediar este si Creditz, cu o experienta de peste 13 ani in acest domeniu. Prin realizarea de parteneriate cu institutiile cu caracter bancar de la noi din tara, acestia ne pot pune la dispozitie servicii de calitate.

Prin site-ul lor putem gasi rapid cele mai bune oferte pentru un credit casa noua care sa se incadreze in venitul nostru lunar. Prin calculatorul de credit ipotecar putem afla valoarea unei rate lunare in functie de suma pe care dorim sa o obtinem si de perioada pe care dorim sa facem imprumutul. La astfel de solutii apeleaza de multi ani in special tinerii, care doresc sa se mute impreuna si doresc sa aiba la dispozitie propria locuinta, alegand varianta chiriei fiind pe termen lung mai scump dar si mai deranjant si dificil si numeroase puncte de vedere.

Trebuie mentionat faptul ca un credit ipotecar este diferit de unul imobiliar si mai ales de unul pentru noua casa, dupa cum ne explica si cei de la Crediz pe site-ul lor. Iar luand in calcul toate aspectele, creditul pentru casa noua pare cel mai bun si mai lipsit de riscuri. Un intermediar financiar va lua in calcul toate riscurile implicare si vor fi alese cele mai bune variante. Prin aceasta firma totul se va realiza usor, rapid si fara toata birocratia necesara.