Utilitatea unui rezervor GPL in locuinta ta

An de an ne luptam cu adoptarea a diverse sisteme de incalzire care sa ne ofere o temperatura optima in casa in zilele reci, la un cost cat mai scazut. Pe toti ne sperie facturile extrem de mari la incalzire sau la energia electrica, acolo unde utilizam centrale sau alte sisteme de incalzire ce utilizeaza curent electric insa nu avem incotro decat sa le folosim, la un nivel cat mai bun astfel incat sa nu platim mai mult decat ne-am permite.

Printre diversele solutii pe care le putem adopa in ceea ce priveste obtinerea de cheltuieli mai mici in materie de incalzire si nu numai, se numara si achizitionarea si instalarea unui rezervor GPL cu gaz propan. Acesta ofera o eficineta la fel de buna ca si orice alt sistem si este si mai ieftin, reusind astfel incat sa obtinem in casa sau in orice alt spatiu interior o temperatura dorita cu un cost mult mai mic.

Numeroase modele de rezervoare, potrivite atat in utilizari rezistentiale dar si industriale si nu numai pot fi gasite la cei de la Radcomgaz.ro. Acestea sunt si de tip normal, ce sunt instalate la sol, pe o fundatie metalica sau de beton dar si de tip subteran, ce pot fi ingropate, pentru a economisi si mai mult spatiu intr-o curte sau gradina. Acestea pot avea volume cuprinse intre 1000 si chiar peste 5000 de litri insa la comanda pot fi realizate si variatii de dimensiuni mai mici sau mai mari decat cele disponibile curent in oferta lor.

Unul dintre factorii de risc cu care se poate confrunta cineva cu privire la rezervoare GPL este suprapresiunea. Pentru a evita astfel de probleme, rezervoarele celor de la Radcomgaz.ro sunt echipate cu sisteme de siguranta are previn asta si de asemenea cu senzori si echipamente care sa arate cand un rezervor este aprope plin dar si aproape gol. Un astfel de sistem se utilizeaza fara a fi nevoie de realizarea unui bransament la reteaua de energie electrica, asemeni unei butelii, doar ca de dimensiuni mai mari. Astfel, nu se realizeaza nici cheltuieli suplimentare, ca de exemplu pentru un sistem de deschidere a valvelor sau de apridere a gazului, printre altele.

Instalarea si punerea in functiune a unui astfel de sistem se face foarte simplu. Nu este necesara utilizarea de echipamente complexe, autorizatii si diverse documenete ce trebuie obtinute cu greu. Rezervoarele nu vor ocupa mult spatiu si nu necesita alte elemente periferice. Rezervoarele sunt fabricate din otel si rezista la presiuni de pana la 7.65 Bari. Fiecare este testat corespunzator inainte de a fi pus spre vanzare.

Pe langa oferat de rezervoare, firma ofera si servicii de transport si umplere a rezervoarelor, atat la clienti persoane fizice cat si juridice, rapid si eficient. Un rezervor destinat unei locuinte cu 5 sau 6 camere poate fi suficient chiar si pentru o iarna intreaga daca nu se utilizeaza sistemele de incalzire in mod continuu. Nu trebuie sa mai stam cu grija ca luna de luna vor veni facturi iar neachitarea in timp util va aduce costuri suplimentare si chiar debransarea de la retea.