Alegerea perfecta pentru ziua persoanei iubite

Fiecare zi este speciala alaturi de o persoana pe care o iubim si in schimb, ne iubeste. Insa anumite zile, precum cele de Valentine’s Day, Dragobete, zilele de nume sau de nastere sunt chiar mai  speciale si mai importante. Cu aceste ocazii, nu este suficient doar sa-i spunem partenerului un simplu „Te iubesc!” ci este nevoie de ceva care sa si arate asta. Nu este nevoie neaparat de ceva scump sau extravagant, este suficient si ceva care sa fie pe placul acesteia si poate chiar de care sa ne putem bucura impreuna, asemeni unui tort special.

La cofetaria Narcia din Pitesti avem la dispozitie numeroase modele de tort in forma de inima, special create pentru astfel de momente. Pana la 20 de modele diferite ii asteapta pe doritorii unui desert delicior si cu un aspect fabulos, care doresc sa isi surprinda in mod placut persoana iubita. Este de asemenea un cadou de care doi indragostiti se pot bucura impreuna, oricand si oriunde.

Prin experienta si multitudinea de ingrediente ce pot fi utilizate, cei de la cofetarie pot realiza torturi inima pentru numeroase ocazii speciale si pot crea orice tip de text sau imagini pe blatul acestuia astfel incat acesta sa fie cu adevarat special. Una dintre aceste ocazii este fara indoiala ziua de nastere a partenerului. Poate ca in trecut era ceva mai dificil sa facem din asta un cadou surpriza insa acum prin faptul ca nu mai este nevoie sa ne deplasam la o cofetarie ci doar sa sunam sau sa vorbim cu cei de acolo online, putem pastra secretul pana in ultima clipa. Astfel, le putem oferi cofetarilor toate detaliile necesare, pentru a crea un tort inima exact asa cum vrem.

Toate modelele prezente pe site-ul cofetariei pot fi realizate si modificate in anumite limite, dupa cum isi doresc clientii, pentru a se potrivit nu numai cu ocazia dar si cu persoana pentru care este ales. Exista cazuri cand persoanele au diverse alergii sau prefera anumite ingrediente mai mult si astfel, acestea reprezinta alegerea evidenta. Este totusi important ca o comanda sa fie plasata cu ceva timp inainte de data la care se doreste produsul, pentru a se asigura finalizarea si livrarea exact la momentul oportul. Exista nu numai varianta unui singur tort ci si a doua torturi de dimensiuni mai mici, care sa faca parte dintr-un pachet complet, alaturi de multe alte variatii. De altfel, glazura poate fi realizata din diverse ingrediente, de la ciocolata si frisca la martipan. Iar decoratiunile, de la text, flori, figurine, obiecte si asa mai departe, sunt toate comestibile. Astfel, in final, nicio parte din tort nu va ramane.

Pe cat de important este exteriorul, sa nu uitam nici de interior. Sunt alese ingrediente de calitate si proaspete, pentru a oferi acestui produs un gust desavarsit si de care sa se bucure pe deplin ce-i ce-l aleg. Dintre toate modelele, cele mai apreciate si cautate sunt cele cu ciocolata si fructe insa nici celelalte  nu sunt cu nimic mai prejos la aspect si gust.