În această seară se alege Supraviețuitorul! Tu pe cine pariezi? Elena Chiriac e favorită: Cotă 2,50!

de Gigi Stancu

Cel mai urmărit Reality Show de televiziune din România ultimelor cinci luni se va încheia în această seară. Emisiunea concurs transmisă de Pro TV a avut o audiență fabuloasă, fiind lider de piață în toate serile de duminică, luni și marți, când a fost difuzată. Din cei 16 concurenți plecați la drum, 8 Războinici și 8 Faimoși, au mai rămas în luptă pe nisipul fierbinte din Republica Dominicană doar trei, dintre aceștia urmând să se aleagă marele câștigător. 

ELENA CHIRIAC E FAVORITĂ LA SUPERBET

Elena Chiriac, multiplă campioană națională la Taekwondo e singura fată, singura faimoasă și singura sportivă profesionistă rămasă în competiție. Tânăra în vârstă de 19 ani se va duela pe ultimul traseu de la Supraviețuitorul cu războinicii Alex Delea (barman) și cu Ionuț Popa (instructor de fitness). Superbet a oferit de la început cote pe câștigătorul acestei competiții, iar Ionuț Popa a fost mereu favorit. Simpatia față de el pare să fi scăzut însă pe parcurs, Elena devenind favorită chiar înaintea finalei, la o cotă de 2,50, la fel cât are și Delea. Ionuț Popa e cotat acum ultimul, 3,20.

PARIEZI PE AL TĂU ȘI ÎL SUSȚII APOI PRIN SMS

În această seară se vor da ultimele lupte pe traseele din Republica Dominicană, urmând apoi ca totul să fie decis de publicul din România. Vor conta sms-urile pe care fiecare le va aduna în contul său la finalul perioadei de voting, care se va deschide LIVE, la ora consiliului din emisiune. Practic, ai în față o situație fără precedent! Poți să pariezi pe Elena Chiriac, spre exemplu, și să te ajuți apoi singur să-ți iasă pariul pariul verde, trimițând sms de susținere cu numele ei. La fel poți proceda cu oricare dintre cei 3 concurenți!

PENTRU FAIMĂ ȘI PENTRU 100.000 DE EURO!

Supraviețuitorul le-a împins concurenților limitele dincolo de ceea ce credeau că pot, dar fiecare picătură de transpirație a meritat. Iar pentru Elena, Alex sau Ionuț poate veni Moș Crăciun mai devreme. Asta pentru că cel care va câștiga simpatia publicului și va avea cel mai mare număr de sms-uri de susținere va câștiga 100.000 de euro și recunoașterea națională de adevărat Supraviețuitor. 

VEZI PARIURILE LA SUPERSPECIALE SAU IA-TE DUPĂ INFLUENCERII DIN SUPERSOCIAL!

Cum spuneam, pariurile pe acest show SuperSocial, dacă ne permitem să facem acest joc de cuvinte, sunt încă disponibile la Superbet. Le găsești cu cotele menționate mai sus (care pot suferi modificări) în categoria SuperSpeciale, ultima secțiune din josul paginii! Alege-ți favoritul sau dacă ai dubii, inspiră-te de la influencerii grei din SuperSocial, care au urmărit îndeaproape spectacolul din Dominicană și care și-au plasat deja pariurile pe favoritul lor!