Surprinde persoanele dragi cu aranjamente florale livrate acasă!

În ziua de azi, mai rar reușești să te vezi cu toți prietenii deodată sau chiar și cu persoanele mai apropiate. Cu siguranță ți-ai dori să păstrați aceeași legătură puternică de până acum.

Poate aveți un program de lucru diferit, locuiți în alte orașe sau intervin alte situații pe moment. Insa, le poti aminti persoanelor dragi că nu ai uitat de ele prin aranjamente florale livrate chiar la adresa lor!

Gândește-te doar cât de uimiți vor fi când vor primi florile. Surprizele plăcute sunt întotdeauna apreciate, mai ales când vin de la persoane cu care nu te-ai revăzut de mult timp.

Cum să îți farmeci iubita?

A devenit un lucru obișnuit ca bărbații să ofere buchete de flori sau aranjamente florale doamnelor. Cu ajutorul acestora, deschizi calea către inima ei. Indiferent de ocazie, florile sunt o idee bună: pentru o întălnire romantică, de aniversarea voastră sau chiar și într-o seară când vine acasă obosită de la birou. 

Cum ar fi să îi poți reaminti cât de mult o iubești chiar și când nu ești lângă ea? Trimite-i flori la birou pentru a-i ușura ziua sau acasă, într-o dimineață, pentru a o emoționa din zori. Poate te gândești că este ceva neînsemnat să îi oferi flori. Însă cu atât mai mare este bucuria când află că florile sunt chiar de la persoana pe care o iubește cel mai mult! 

Te afli într-o călătorie de afaceri în alt oraș sau în altă țară? Arată-i cât îți este de dor de ea cu un aranjament de trandafiri roșii. Chiar și un simplu bilețel cu un mesaj romantic îi va însufleți seara și va aștepta cu mai mare plăcere să te reîntorci. 

Prețuiește amintirile făcute cu prietenii

Prietenii sunt semnul unei vieți fericite. Poate ai câțiva prieteni din copilărie sau poate că ți-ai făcut prieteni buni mai târziu, la serviciu spre exemplu. Însă este important să ai lângă tine persoane de încredere. Alege unul dintre cele mai frumoase aranjamente florale și dă-ți pe spate prietenii. 

Poți lăsa chiar și un bilețel, sigur le va face placere că te gândești la ei. O idee ar fi să lași un mesaj însemnat, precum o glumă, o replică sau o amintire plăcută. Le vei aminti de momentele plăcute petrecute împreună și te vei simți și tu recunoscător pentru prietenia dintre voi.

Trandafirii galbeni sunt renumiți pentru prietenia pe care o reprezintă. Își vor da seama ușor că florile sunt venite de la un prieten chiar înainte de a citi biletul tău. În plus, trandafirii galbeni vor lumina orice încăpere și vor atrage priviri prin strălucirea și luminozitatea lor. În plus, vor transmite o energie pozitivă. 

Arată-i mamei tale cât de mult o iubești și o apreciezi! 

Încă de mic copil, mama ta a fost cu tine la orice pas. Poate uneori te-a supărat din diferite motive însă mama este persoana care rămâne lângă tine orice s-ar întâmpla. Ca adult, poate nu mai reușești mereu să petreci atât de mult timp alături de ea pe cât ți-ai dori.

Mulțumește-i pentru toate momentele în care a fost lângă tine și pentru iubirea necondiționată printr-o surpriză. Livrează-i un buchet de flori sau un aranjament chiar la ea acasă! Oricât de mic ți-ar părea acest gest, recunoștința pe care o transmiți odată cu surpriza ta este imensă. 

Optează pentru aranjamente florale sau buchete în nuanțe de roz deschis. Această culoare reprezintă iubirea și gratitudinea. Pentru a transforma momentul în unul și mai emoționant, poți lăsa un bilețel în care îi mulțumești. Sigur îi vei însenina sufletul! Este aniversarea mamei tale și nu ești fizic lângă ea? Rămâi aproape cu inima și trimite-i și o felicitare scrisă din suflet.

Idei de surprize jucăușe 

Vrei să adaugi puțin umor cadoului tău? Caută o florarie care oferă servicii delivrare flori Bucuresti unde poți transmite flori fără ca destinatarul să afle identitatea expeditorului. Ar fi distractiv ca persoana care le primește să încerce să ghicească cine i-a trimis florile, nu? Dacă trec câteva ore și tot nu primești un semn, ai putea să îi dai câteva indicii care să conducă la tine. 

În trecut, surprizele de acest fel erau mai puțin accesibile. Alege să le amintești persoanelor importante din viața ta cât de mult le apreciezi. Fie că ești lângă ele și le dăruiești tu florile sau le livrezi la altă adresă, gestul este admirabil.