Prosoapele de baie online pentru bebeluși – cele mai îndrăgite accesorii pentru copii!

Printre primele lucruri pe care le face un cuplu atunci când așteaptă un bebeluș este să cumpere accesoriile care le vor fi de folos o dată ce micuțul vine pe lume. Chiar dacă sunteți o persoană organizată care face liste peste liste înainte de a achiziționa un produs ori genul de persoană care se lasă purtată de valul bucuriei unei noi vieți, trebuie să aveți mai multe lucruri în vedere atunci când urmează să achiziționați accesorii pentru cei mici. Astăzi dorim să vă vorbim despre condițiile ce trebuie respectate de prosoapele de baie online pentru bebeluși.

Prosoape de baie online pentru bebeluși

Ați putea crede că sunt simple prosoape și că nu ar trebui să respecte vreo condiție anume. Dorim însă să vă reamintim faptul că bebelușii sunt ființe sensibile, cu un sistem imunitar cu mult scăzut față de cel al adulților. Din acest motiv, este important să avem extra-grijă cu ei, în special atunci când ies uzi din cădiță. Haideți să vedem ce condiții trebuie să îndeplinească prosoapele online pentru bebeluși pentru a fi siguri că veți face o achiziție bună și utilă!

Prosoapele online pentru copii trebuie să fie din bumbac 100%

Prosoapele pentru bebeluși trebuie să absoarbă apa în totalitate, într-un mod rapid, motiv pentru care este indicat să fie făcute din bumbac 100%. Dacă bebelușul stă ud, ar putea să răcească cu mult mai repede decât dacă folosiți un prosopel pentru copii corespunzător.

Din acest motiv, deși sunt ceva mai scumpe, este recomandat să investiți în acele produse ce vor fi folosite în mod constant de bebelușul vostru – prosoapele de bumbac pentru copii.

Prosoapele pentru bebe trebuie să aibă glugă dublată

Indiferent de anotimpul în care doriți să utilizați prosoapele de baie, este important ca gluga din dotare să fie dublată. În acest fel, apa pe care o absoarbe de pe capul bebelușului este disipată în stratul dublu de bumbac și bebelușul este ferit de umiditate și de orice posibilă răceală.

În plus, trebuie să avem mereu în vedere că dacă prosopelul este brodat cu diferite modele, zona modelului va avea alt material decât bumbacul, fapt ce înseamnă că nu va putea absorbi apa așa cum trebuie. O glugă dublată va avea 100% bumbac pe interior, iar dublura din exterior va fi cea care poartă modelele.

Prosoapele de baie pentru bebeluși trebuie să fie moi și delicate

Dacă sunteți deja mămici, ați observat cu siguranță faptul că pielea bebelușului este extrem de sensibilă. În acel moment, probabil v-ați decis să aruncați toate lucrurile frumoase, dar sintetice și să le înlocuiți cu produse din bumbac.

Așadar, ne adresăm doamnelor și domnișoarelor care sunt la prima sarcină: poate că un prosopel de baie mai frumos atrage mai multe priviri, însă nu uitați că scopul său este să ajute bebelușul, nu să îl încurce.

Alegeți un prosop de baie pentru bebe cu un model mai mic sau chiar fără model, pentru a vă asigura că orice alt tip de material decât bumbacul nu îi afectează pielea celui mic.

Alegeți un prosop mai mare

Dacă doriți să cumpărați produse pentru bebeluși de calitate, dar fără să aruncați o grămadă de bani pe fereastră, optați pentru un prosopel care să se potrivească pentru mai mult timp de acum încolo. De exemplu, modelele de prosoape de baie online pentru bebeluși din selecția Kidiko.ro sunt potrivite de la naștere până la doi ani.

Copiii mici cresc extrem de rapid, iar cumpărarea produselor foarte scumpe la această vârstă este o adevărată risipă de bani. Din acest motiv, vă recomandăm produsele de calitate superioară de la Kidiko, aflate întotdeauna la prețuri accesibile.

Nu recomandăm ca un prosop să fie folosit mai mult de doi ani. După această perioadă ar putea să nu mai aibă puful de bumbac la fel de cooperant și nu mai absoarbe apa cum trebuie.

În ceea ce privește modelele și culorile, prosopelele de baie din selecția Kidiko aduc spre bucuria tuturor părinților (atât de nou născuți, cât și de copii mai măricei) o gamă largă de modele și culori, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței.

Alegeți prosoapele de baie pentru copii cu grijă și cu drag și începeți să vă faceți amintiri frumoase în familie, alături de cel mic care, cu siguranță, va adora senzația moale și fină a acestor accesorii pentru copii.