Experimenteaza un masaj de relaxare profesional pentru un rasfat complet!

Masajul este una din formele cele mai eficiente pentru a obtine o relaxare totala, mai ales cand este realizat de profesionsiti adevarati. La goldtantriclondon.com, clientii pot experimenta clipe intense de masaj profesional, realizat de fete frumoase instruite in arta relaxarii, vindecarii spirituale, dar si in arta de a oferi un masaj senzual de neuitat.

Ce fel de masaj ofera Gold Tantric London ?

-Aqua Massage ;

-Body to Body Massage ;

-Masaj de cuplu ;

-Dinner Date ;

-Masaj tantric feminin ;

-Foot Fetish Massage ;

-Masaj la patru maini ;

-Masaj erotic de lux ;

-Masaj de atingere reciproca ;

-Nuru Massage ;

-Masaj Senzual ;

-Masaj tantric.

Dintre toate tipurile de masaj, cel tantric este deseori alegerea multor persoane, deoarece ofera o senzatie de relaxare totala plus alte beneficii. Experimenteaza un masaj de relaxare profesionallunar si te vei simiti mai liber!

Terapia prin masaj tantric este o forma revolutionara de bodywork care a fost dezvoltata de antici. In vremurile moderne, mai mult decat niciodata, aceasta terapie este un antidot pentru problemele conventionale care afecteaza multi oameni. Aspectele benefice sunt multe si poate cel mai renumit este faptul ca vorbim de un instrument profund de vindecare si renumit pentru capacitatea sa de a elimina blocajele sexuale si energetice.

O persoana poate experimenta o remodelare a intregii sale fiinte si poate fi trezita la efecte profunde la toate nivelurile – fizic, mental, emotional, spiritual si sexual.

Masajul Tantra stimuleaza procesul de curatare si purificare prin utilizarea unei surse puternice de energie regenerativa si activand puncte specifice de vindecare si eliberare. Poate remedia multe probleme cronice de sanatate reinnoind vigoarea si vitalitatea.

Blocajele pot proveni din diverse surse, pot fi cunoscute sau necunoscute si se pot manifesta intr-o serie de fatade. Masajul Tantra se adreseaza intregii fiinte umane si tuturor aspectelor acesteia. Ea atinge o persoana la nivel fizic, mental, emotional si sexual.

Prin folosirea energiei, masajul are capacitatea de a ajunge la radacina blocajului, nu doar aspectul sau superficial, si de a-l drena intr-un mod armonios.

In general, disfunctiile sexuale sunt rezultatul unui blocaj. Pentru barbati, disfunctiile pot varia de la impotenta, ejaculare precoce, pierderea dorintei sexuale, stima de sine scazuta si altele. Pentru femei, aceasta poate include lipsa dorintei, frigiditatea, sexul dureros, incapacitatea de a experimenta placerea sau de a atinge orgasmul, plus multe altele. Prin purificarea corpului, eliberarea blocajelor, trezirea energiei sexuale si dispersand aceasta energie vitala in tot corpul, o persoana poate scapa de disfunctiile sexuale si isi poate transforma dramatic viata sexuala.

Cand energia sexuala a unei persoane este strict condensata in zona organelor genitale, intalnirile sexuale si climaxurile pot fi foarte scurte, unidimensionale si trecatoare in natura.

Prin practica terapiei prin masaj Tantra, aceasta energie puternica este dispersata si fiinta umana devine mai rafinata si mai puternica. Cu cat aceasta energie merge mai sus, cu atat mai accesibile devin starile extatice inalte.

Sexul devine o experienta mai transcendenta si spirituala in care orgasmele se pot prelungi de la minute pana la ore, iar doi indragostiti pot calatori impreuna prin valuri de placere. Barbatii si femeile pot deveni multiorgasmice, iar sexualitatea este ridicata la dimensiuni tantrice.

Din nefericire, din cauza unei denaturari larg raspandite a credintei ca masajului Tantra este un serviciu sexual sau erotic incheiat cu un „sfarsit fericit”, beneficiile sale spirituale sunt adesea umbrite si trecute cu vederea. Desi acest lucru s-ar putea sa nu fie in prim-planul interesului tau, este important sa retii ca scopul initial al acestei practici este de a servi drept trambulina pentru invataturile tantrice superioare si de a imbunatati nivelul de constiinta al unei persoane.

Cand masajul este executat avand in vedere principiile tantrice autentice, inspiratia spirituala pare sa straluceasca organic si sa trezeasca o curiozitate naturala fata de aspectele mai profunde ale noastre si ale adevaratei noastre naturi.

Pe masura ce energia sexuala este indreptata in sus folosind tehnicile de masaj Tantra, aceasta se va acumula in centrul pieptului. Pana cand ajunge la nivelul inimii, s-a schimbat dramatic intr-o energie pura a iubirii.

O persoana poate experimenta o trezire si o expansiune a inimii, iar energia acumulata poate trezi o stare de iubire adevarata.

Cand masajul Tantra este practicat in mod corespunzator, efectele sale sunt de amploare. Daca vindecarea si energia sunt pietrele de temelie ale acestei practici, o persoana experimenteaza o purificare a corpului fizic, o atenuare a blocajelor, o vitalitate reinnoita, o capacitate de a simti si de a impartasi dragostea adevarata, o trezire spirituala de multe ori si o deschidere a sufletului. Ca rezultat al acestei transformari interioare, se va schimba si modul in care o persoana interactioneaza cu lumea si relationeaza cu ceilalti. Ei vor putea sa se conecteze la un nivel mai profund si sa fie un canal pentru o intimitate mai profunda.

In fiecare dintre noi exista un sistem energetic de difuzare. Cand sistemele noastre sunt curate si pure, sistemul nostru de difuzare rezoneaza la o vibratie mai mare si viata sau universul poate raspunde mai favorabil.

Cand un sistem este impovarat de impuritati, emotii si blocaje, transmisia este inecata si diluata si o persoana se va simti adesea blocata, in general.

Masajul Tantra este important pentru corp si minte si poate curata eficient blocajele lasand un loc si un spatiu pentru realizarea viselor si dorintelor in asteptare.

Cunoasterea corpului si a capacitatilor sale poate fi eliberatoare. Cu toate acestea, masajul Tantra permite nu numai un mijloc de a descoperi o conexiune cu „sinele” tau si partenerul tau, dar acele stari extatice profunde deschid adesea o dimensiune spirituala – o poarta catre un nou mod de a fi.