Modalitati de a-ti imbunatati viata intima

Este foarte obisnuit ca viata sexuala a unui cuplu sa ajunga la un punct scazut sau la o rutina. Multi oameni in relatii de lunga durata pot cadea in anumite tipare sau rutine – ce pozitii folosesti, la ce ora din zi o faci. Dar este important sa retineti ca, atunci cand vine vorba de dorinta sexuala, interesele si activitatea dvs. pot fluctua in functie de ceea ce se intampla in viata ta si de cum te simti.

Acestea fiind spuse, se pot face multe pentru a condimenta viata sexuala. Ti-ai cunoscut jumatatea pe anunturimatrimoniale.ro si acum relatia a devenit un pic cam plictisitoare? Unele dintre lucrurile pe care oamenii spun ca le lipsesc in relatiile pe termen lung includ noutatea, misterul si jocul. Ca atare, orice putem face pentru a ajuta la abordarea sau la injectarea acestor elemente lipsa inapoi in viata ta sexuala vor crea o diferenta. Iata cateva lucruri de incercat.

Incercati sa trimiteti mesaje cochete in timpul zilei

Interesele si entuziasmele se schimba adesea in timp, asa ca gandeste-te la crearea unui spatiu cochet si sexy pentru a le explora impreuna cu partenerul tau. Puteti incerca sa trimiteti un text jucaus, folosind o aplicatie separata, cum ar fi Wickr Me, pentru a adauga un element de noutate mesajelor dvs. si sa o utilizati doar pentru o comunicare mai cocheta. In acest fel, poti sa te joci si sa adaugi un element de mister la discutiile tale. Cu siguranta, poate face zilele obisnuite putin mai interesante daca, prin intermediul aplicatiei dvs. de mesagerie secrete, primiti brusc o fotografie provocatoare a partenerului dvs. atunci cand va asteptati mai putin.

Amintiti-va sa va planificati noptile de intalnire

Fa-ti intotdeauna timp pentru nopti de intalnire – fie ele planificate sau spontane. Nu trebuie sa va pregatiti impreuna sau sa ajungeti si sa plecati impreuna. In schimb, amestecati putin lucrurile. Poate fi interesant sa intalnesti pe cineva dupa munca sau sa mergi la un hotel unde partenerul tau deja te asteapta. Initiaza jucaus ceva cand partenerul tau se intoarce de undeva. Fa-ti timp pentru experiente distractive, usoare si placute. De ce sa nu reduceti luminile, sa puneti putina muzica si sa faceti cocktailuri impreuna? De asemenea, daca bugetul va permite, mergeti in vacanta din cand in cand. Cu siguranta sunt o multime de locuri de vizitat in care inca nu ati ajuns.

Incearca jocul de rol (daca esti confortabil cu el)

Jocul de rol poate fi distractiv. Unii oameni se pot simti mai confortabil incepand cu o aplicatie precum Dipsea pentru a ajuta la generarea de idei. Nu uitati, daca doriti sa abordati subiectul jocului de rol cu ​​partenerul dvs., va fi util sa-l mentineti jucaus si sa va exprimati interesele intr-un mod distractiv. Oamenii sunt mai predispusi sa se plafoneze intr-o relatie daca simt ca partenerul lor s-a plictisit de viata lor sexuala sau cauta inspiratie in afara relatiei – asa ca modul in care abordezi subiectul este cu adevarat important. Incearca sa spui „Mi-ar placea sa te vad purtand…” sau „Mi-ar placea foarte mult sa incerc…” in loc de „Mi-ar placea foarte mult sa te privesc cu” – din motive evidente.