Vicecampioana Spaniei, cu părinți originari din Curtea de Argeș, a câștigat Argeș Cup Dr. Oetker. Românii, câștigători ai probelor

Vicecampioana Spaniei, Gabriela Păun, cu părinți originari din Curtea de Argeș, a câștigat cea de a X-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker.

“Mi-a plăcut foarte mult  aici, a fost totul corect. Aș veni din nou. Terenurile și organizarea au fost foarte ok, iar produsele de la Dr. Oetker au fost gustoase.

Gabriela Păun, care se antrenează pe timpul verii la Tennis Club Curtea de Argeș, s-a impus în finală în fața Mariei Valentina Pop, scor 6-3, (Retired).

Matei Florin Breazu a câștigat cea de a X-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker, după ce s-a impus în finală în fața lui Lucian Ștefan Andrei, scor 6-4, 6-0.

“A fost un turneu foarte bine organizat, cu adversari dificili, dar mi-am atins obiectivul. Meciul din finală a fost greu, mă bucur că am reușit să-l câștig și sper să mă reîntorc aici.

Organizarea a fost excelentă, arbitrii foarte buni, pentru care  îi mulțumesc sponsorului principal Dr. Oetker România. Mi-am propus înainte de turneu să câștig, la fel cum a făcut și fratele meu tot aici acum câțiva ani.

Probele de dublu, atât la feminin, cât și la masculin, din cadrul celei de a X-a ediții a Argeș Cup Dr. Oetker au fost câștigate de sportivii români.

Astfel, perechea Naema Labib/ Flavia Elena Ogrezeanu a câștigat competiția, dupa ce a trecut de cuplul Alexia Maria Brabete/ Maria Valentina Pop, scor 4-6, 6-4, (10-8).

“O organizare foarte bună și sperăm să ne revedem și anul viitor. Le mulțumim organizatorilor pentru ce ne-au oferit în fiecare zi de turneu.

Mi-a plăcut mult, m-am simțit foarte bine pe terenurile acestea și mi-a plăcut foarte mult să joc aici”, au declarat câștigătoarele.

Iar dublul Matei Florin Breazu/ Matei Eser Kormaz a câștigat turneul, dupa ce s-a impus în fața perechii Luca Frunză/ Iulius Maximus Stoica, scor 6-3, 6-0.

“A fost un turneu foarte frumos, cu o atmosferă superbă și adversari dificili. A fost o organizare foarte frumoasă oferită de Dr. Oetker, iar terenurile mi-au plăcut mult”, au declarat câștigătorii.

“Un turneu foarte reușit. Mă bucur și e o onoare pentru mine să fiu arbitru principal la cea de a X-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker.

Sunt peste 100 de jucători din 9 țări, iar pentru un turneu din Europa este un nivel calitativ foarte foarte bun.

La fel ca în fiecare an, aici este o organizare ireproșabilă, unde sponsorul Dr. Oetker oferă mereu pizza și Paula Pudding pentru copii.

Toți jucătorii de pe tabloul principal primesc câte un cadou, iar câștigătorii primesc câte o tabletă.

La fel, locul 2 și 3 primesc premii foarte bune, ceea ce la nivelul avesta de copii și juniori e greu de găsit la alte turnee.

Importanța sponsorului este crucială în organizarea unor astfel de turnee. Atrag foarte mulți copii la turneu, ajută să se dezvolte tenisul în țara noastră.

Pentru un turneu de 16 ani au fost pline tablourile de calificări, comparativ cu alte turnee unde nu prea se organizează calificări”, a declarat arbitrul principal al competiţiei Vlad Domințeanu.

“Cea de a X-a ediție a Argeș Cup Dr. Oetker, este un eveniment deosebit pentru Municipiul Curtea de Argeș, care ne onoreză, dar ne și responsabilizează.

Ne-a bucurat faptul că și la această ediție am avut parte de o participare foarte numerosă, la startul competiției fiind prezenți 101 sportivi din 9 țări. Sperăm ca și la anul să organizăm acest eveniment deosebit pentru Municipiul Curtea de Argeș.

Ne bucurăm că jucătorii români au câștigat majoritatea probelor. Câștigătoarea de la simplu Gabriela Păun, cu părinți originari din Curtea de Argeș, vine și se antrenează vara aici. Și participă la competițiile internaționale de la Tennis Club Curtea de Argeș.

De asemenea, suntem mîndri că am avut legitimați pe tabloul principal 4 jucători de la T.C Curtea de Argeș.

La toate competițiile naționale și internaționale suntem sprijiniți de partenerul nostru tradițional Dr. Oetker România, reprezentat de dl. Director General, Ioan Cozma.

Toți sportivii primesc premii cu produse din partea Dr. Oetker, iar în perioada competiției au servit pizza Dr. Oetker și Paula Pudding”, a declarat Directorul turneului, Gheorghe Borțan.

Pe  site-ul oficial al turneului: www.astenisclub.ro/argescup si pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc știri și informații actualizate. Partenerul oficial al Argeș Cup este Dr. Oetker România

Organizatorul turneului este Tenis Club Curtea de Argeș sub egida Federației Române de Tenis și Tennis Europe.

Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe Junior Tour. Sponsorul principal al competiției este Dr. Oetker Romania.

Ediția din acest an se bucură de sprijinul sponsorilor Euro Tehno Group și Macromex și este sprijinită de Consiliul Județean Argeș.

Promotorul turneului este Harmony Advertising. Parteneri media: Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres.