Cazare în Zanzibar, într-un resort construit de niște afaceriști români

Cazare în Zanzibar, într-un resort construit de niște afaceriști români

Un inedit resort de patru stele este inaugurat chiar pe 1 mai, în Zanzibar. Ceea ce îl face mai interesant este faptul că e realizarea unui grup de investitori români, care mai au în Zanzibar alte trei locații, două de trei stele și una de două stele.

Cazare în Zanzibar, într-un resort construit de niște afaceriști români
Mambo Ocean Resort

Rezortul inaugurat pe 1 mai, Mambo Ocean Resort, este situat în Pwani Mchangani, iar Mihai Ioniţă, iniţiatorul şi reprezentantul grupului hotelier Mambo în Zanzibar, spune că în primul trimestru al anului, numărul de turişti a crescut cu 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Resortul de patru stele este cel mai mare dintre cele deținute de români și se întinde pe  o suprafațăde 13.000 de metri pătrați, având 21 de camere, inclusiv opt camere de lux.

De asemenea, cei care le vor trece pragul se vor bucura de două piscine și plajă privată, o grădină exotică şi două restaurante, unul fiind amplasat chiar pe plajă.

Pe site-ul oficial camerele costă de la 30 la 55 de dolari pe noapte.

Destinație exotică tot mai populară

Această destinaţie exotică este tot mai populară printre turiştii români, care sunt atraşi de frumuseţea locului şi de costurile mai mici faţă de alte destinaţii exotice. De asemenea, Zanzibar primeşte mulţi turişti francezi, care sunt încântaţi de simplitatea şi frumuseţea locurilor de aici. În general, majoritatea turiştilor sunt europeni, dar sunt prezenţi şi turişti din alte ţări”, a spus inițiatorul proiectului.

Grupul hotelier este cel mai mare din Zanzibar, iar proiectul a debutat în plină pandemie, în 2021.

Celelalte trei resorturi se află în Matemwe, de trei stele, o alta în Nunngwi, de două stele și încă una în aceeași zonă, de trei stele, deschisă în februarie 2023.

Zanzibar, insula exotică care îmbină perfect istoria, cultura, plajele frumoase şi vegetaţia sălbatică diversă, aparţinând de statul african Tanzania, este din ce în ce mai atractivă pentru românii în căutare de aventură şi relaxare (…). La ora actuală, peste 20 de investitori români deţin acum structuri de cazare pe această insulă”, a dezvăluit Mihai Ioniţă.

The post Cazare în Zanzibar, într-un resort construit de niște afaceriști români appeared first on Tot Ceea Ce Este.