„Ape curate asumate”: 8 Martie cu un papirus pentru mame. Bune relaţii ȋntre generaţii

„Ape curate asumate”: 8 Martie cu un papirus pentru mame. Bune relaţii ȋntre generaţii

Celebram prospetimea primaverii si a feminitatii pe 8 Martie. Evenimentul „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, aduce acum un gand de renastere interioara, udand semintele bunelor relatii dintre generatii.

„Ape curate asumate”: 8 Martie cu un papirus pentru mame. Bune relaţii ȋntre generaţii

De „Ziua femeii”, pe 8 martie, copiii Gradinitei nr. 23 din sectorul 2, Bucuresti, au celebrat aceasta zi prin desen, culoare, joc si imaginatie. Prin astfel de activitati gasim solutii pentru a ne intelege mai bine intre generatii si in mod special sa imbunatatim relatia cu mama.

Cu ajutorul cartilor terapeutice COPE, cei mici isi pot identifica emotiile, spre a fi apoi armonizate. Asternand desenele pe panza, fiecare isi exprima mesajul viu „colorat”, adresat mamei, cu promisiunea de a avea o relatie mai apropiata, mai sincera si mai deschisa intre generatii.

„Lucrand impreuna, in mod intentionat si constient, putem armoniza emotiile celor mici si imbunatati relatia lor cu mama, caci aspectul nostru feminin ne deschide tuturor sufletele. Mamicile se bucura intotdeauna de „papirusul” creat de copii special pentru ele. Prin proiectul #apecurateasumate, copiii si-au zugravit cu iubire si originalitate sentimentele pe panza ce va ramane ca amintire si liant peste generatii.” – Ileana Vladut

Alaturati-va celor ce sustin interactiunile armonioase si un climat de pace. Pastrati apele interioare si exterioare cat mai limpezi si curate.

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Detalii pe blogul proiectului #apecurateasumate.

The post „Ape curate asumate”: 8 Martie cu un papirus pentru mame. Bune relaţii ȋntre generaţii appeared first on Tot Ceea Ce Este.