Combate stresul oxidativ cu un nou produs vegan

Combate stresul oxidativ cu un nou produs vegan

Daca te simți obosită, tensionată și frustrată, te confrunți cu insomnii, dureri de cap și lipsă de concentrare, iata solutia: un amestec 100% pe bază de plante, care îți oferă aportul necesar de zinc.

Stresul oxidativ este definit ca fiind un dezechilibru între radicalii liberi și antioxidanții care se regăsesc în organismul nostru, în condițiile în care cantitatea oxidanților (radicalilor liberi) este mai mare, iar aceștia au un potențial distructiv asupra organismului uman.

Din fericire, Juice Plus+ îți vine în ajutor cu unul dintre cele mai noi produse: Omega+ Blend. Află din rândurile următoare care este ingredientul secret care te poate ajută să reduci oxidarea celulară și să elimini stresul.

Un organism relaxat pentru o viață pe plus+

„Inspirăm și educăm oamenii în a avea un stil de viață echilibrat și sănătos” – aceasta este deviza sub care Juice Plus+ operează de mai bine de 25 de ani în nutriție și wellbeing, regăsindu-se în aproape 30 de țări din întreaga lume.

Efectele benefice ale zincului în combaterea stresului oxidativ

Zincul este un mineral esențial care joacă un rol important în anularea efectelor radicalilor liberi. Acest oligoelement ajută la stabilizarea producției de neurotransmițători, precum dopamina și serotonina, care, la rândul lor, sunt responsabili de reglarea stării de spirit și a emoțiilor.

În plus, zincul s-a dovedit a fi benefic sistemului imunitar, pentru dezvoltarea creierului, dar și pentru menținerea în echilibru a funcțiilor cerebrale.

 

Combate stresul oxidativ cu un nou produs vegan

100% vegane și sustenabile

Majoritatea suplimentelor alimentare Omega-3 sunt derivate din ulei de pește. Cu toate acestea, capsulele pe bază de plante Omega+ Blend sunt concepute dintr-un mix de alge (sursa originală a acizilor grași Omega-3 EPA și DHA), ulei de boabe de cătină și ulei de semințe de șofrănel.

Beneficii pe plus+

„Plus”-ul din amestecul Omega+ constă în introducerea zincului, vitaminei D și fitonutrienților. Aceste ingrediente contribuie mai departe la: funcționarea normală a sistemului imunitar, menținerea sănătății sistemului osos, muscular și a dinților (vitamina D), sinteza normală a ADN-ului, funcția cognitivă normală, menținerea unei bune vederi, sinteza normală a proteinelor și metabolismul normal al acizilor grași (zinc) și contribuie la sănătatea părului, pielii și unghiilor (zinc).

Sănătos, delicios și hrănitor

Fiind un supliment pe bază de plante, Omega+ Blend înlocuiește mirosul și gustul de pește cu arome de șofrănel, cătină și alge. Toate produsele din această gamă includ ingrediente derivate din alimente reale și nutrienți pe bază de plante. Amestecul Omega+ este vegan, nu conține gluten și nici ingrediente modificate genetic.

 

 

The post Combate stresul oxidativ cu un nou produs vegan appeared first on Tot Ceea Ce Este.