Secretele seducției, de la un fost spion KGB

Secretele seducției, de la un fost spion KGB

După ce a petrecut ani de zile în armată, fiind instruită să devină un adevărat magnet pentru sexul opus, Aliia Roza este, în prezent, o adevărată expertă în ale seducției. Fostul spion KGB le împărtășește acum, femeilor din întreaga lume, tehnicile sale, în fața cărora niciun bărbat nu poate rezista.

Secretele seducției, de la un fost spion KGB
Aliia Roza, fosta spioana KGB, expertă în arta seducției

Aliia Roza s-a născut în URSS și provine dintr-o familie formată din mai mulți generali de rang înalt. Era cumva de așteptat ca femeia, acum în vârstă de 36 de ani, să vrea să le calce pe urme semenilor săi. S-a înrolat pentru a deveni spion și s-a antrenat într-un program inspirat de KGB.

Aliia a fost instruită în tehnici manipulare, seducție, persuasiune și programare neuro-lingvistică. Ulterior, a luat parte la misiuni sub acoperire, pentru a face anumite ținte să îi cadă în plasă.

În prezent însă, scopul său este unul cu totul diferit. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, mai mult ca niciodată, femeia supranumită „Vrabia Roșie”, după filmul și cartea cu același nume, se folosește de abilitățile dobândite pentru a ajuta femeile să își găsească dragostea.

Fosta spioană KGB predă arta seducției

Antrenoarea în ale seducției a devenit model și influencer pe rețelele sociale, unde a strâns 1,2 milioane de urmăritori. Spune că este recunoscătoare pentru toate experiențele sale atât bune, cât și rele.

Am fost învățată cum să seduc orice bărbat rapid și ușor, inclusiv criminali periculoși, într-o asemenea măsură încât să le pot controla luarea deciziilorTehnicile de seducție KGB nu sunt durabile pentru că sunt prea puternice: aceste cunoștințe pot ucide – dar le-am adaptat pe unele la viața de zi cu zi, astfel încât orice femeie să le poată folosi și să facă un bărbat să se îndrăgostească de ea.”, a povestit ea, potrivit DailyMail.

De-a lungul carierei sale, Aliia a locuit la Los Angeles, Monaco, Milano și Paris și a fost măritată de cinci ori. De asemenea, ea a avut posibilitatea de a decide ce fel de relație voia să dezvolte cu ținta sa: romantică până la o cerere căsătorie, prietenie sau de afaceri.

Cel mai rău lucru pe care îl poți face atunci când încerci să seduci pe cineva este să te concentrezi pe provocare, dependență sau obsesie. Nu recomand aceste tehnici pentru că pot face bărbatul să depindă prea mult de tine. Am folosit aceste tehnici extreme doar când am avut de-a face cu criminali, care au nevoie de o mână „fermă”. Pentru a seduce un bărbat „obișnuit”, începe prin a-i trezi interesul construind intrigi.”spune Aliia Roza.

The post Secretele seducției, de la un fost spion KGB appeared first on Tot Ceea Ce Este.