15 februarie, o zi dedicata demonstratiilor pentru pace

Evenimentul „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne aduce laolalta pentru a ne stabiliza si armoniza emotiile, intr-o zi dedicata demonstratiilor pentru pace Cand? Miercuri, 15 februarie.

Unde? Ne intalnim cu prichindeii la Gradinita nr 23, din sectorul 2, Bucuresti, pentru a invata si a exersa impreuna cum identificam si cum armonizam emotiile.

Apele interioare sunt precum vremea. Mereu schimbatoare. Trecem adesea rapid prin stari emotionale care ne fac sa ne simtim vulnerabili la cuvintele si gesturile celor din jur. Reactionam si ne mentinem cu greu linistea si pacea interioara. Astfel, se pot naste adevarate „razboaie interioare”, care ne destabilizaza.

Nu ne dorim razboaie. Nici in interior, nici in exteriorul nostru. De aceea, va invitam ca pe 15 februarie sa transmiteti familiei, prietenilor, dar si necunoscutilor, mesajele voastre de pace. Militati, alaturi de noi, pentru un plus de emotii pozitive si ape curate asumate!

Alaturati-va celor ce sustin interactiunile pasnice si un climat linistit; contribuiti pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai limpezi si curate.

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro). Detalii pe blogul proiectului #apecurateasumate.

The post 15 februarie, o zi dedicata demonstratiilor pentru pace appeared first on Tot Ceea Ce Este.