Moda circulară ne protejează natura

Moda circulară ne protejează natura

Te-ai întrebat vreodată „ce am făcut anul trecut pentru mediul în care trăiesc”?

Moda circulară ne protejează natura

Dacă nu ți-ai pus această întrebare sau dacă astfel de întrebări serioase te fac să te panichezi subit, nu-ți face griji, nu ești singurul. Suntem atât de obișnuiți cu ideea daunelor pe care le provoacă societatea de consum, încât primul sentiment pe care îl avem când auzim cuvântul „natură” este: vinovăție. Și totuși, se pare că unele dintre deciziile noastre au ajutat natura fără să ne dăm seama de asta!

Dacă ai cumpărat de la Remix în ultimul an – felicitări, ai făcut un lucru bun pentru stilul tău, pentru bugetul tău și pentru natură. Știai că, la fiecare haină outlet sau second-hand pe care o cumperi, economisești resurse valoroase și protejezi natura? Și acest lucru înseamnă mai mult decât te aștepți! Simpla purtare a unei rochii second-hand în locul uneia noi economisește pentru planetă aproape 12 litri de apă, ceea ce echivalează cu apa pe care o consumă o persoană timp de 6 zile*. Dacă alegi o haină la mâna a doua, economisești naturii electricitate capabilă să alimenteze un bec timp de peste 2.800 de ore sau 118 zile*! Așadar, poți avea un stil magnific și toate ținutele pe care ți-ai dori să le porți, fără a face compromisuri în ceea ce privește bugetul sau natura.

Anul acesta, unul dintre cele mai mari magazine online de modă circulară, Remix, a oferit clienților săi posibilitatea de a vedea cum au contribuit la protejarea naturii și de a fi mândri pentru că au făcut un bine.

Alegând second-hand și outlet cu remixshop.com, în doar un an, clienții Remix au economisit pentru planetă 1.301.661.451 de litri de apă, 63.723.696 kWh de energie și emisii nocive în valoare de 14.744.994 kg de CO2.

The post Moda circulară ne protejează natura appeared first on Tot Ceea Ce Este.