Spectacolul omagial „Eminescu, dragoste eterna!” 16 ianuarie, la Palatul Mogoșoaia

Spectacolul omagial „Eminescu, dragoste eterna!” 16 ianuarie, la Palatul Mogoșoaia

„EMINESCU,DRAGOSTE ETERNA!” este spectacolul omagial la care vă invităm cu inimile deschise, luni 16 ianuarie, ora 12:00, la Palatul Mogoșoaia.

Consiliul Județean Ilfov prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștilor” organizează, în Sala Scoarțelor a Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia,  spectacolul de muzică și poezie prilejuit de împlinirea a 173 de ani de la nașterea ,,poetului nepereche”, Mihai Eminescu și de sărbătoarea Zilei Culturii Naționale.

Spectacolul omagial va debuta prin susținerea disertației „Mihai Eminescu, contemporanul nostru”, prezentată de doamna Carmen Bobocescu, expert în cadrul Institutului European din România.

Momentul artistic „Eminescu, dragostea mea!”, în interpretarea actriței Claudia Motea și a sopranei Arlinda Morava, acompaniate la pian de Adriana Alexandru, ne va purta prin monumentala operă eminesciană.

Un concept inedit poetic, în rostirea propriei creații, despre Veronica Micle, din cartea „MUCH LOVE. DECALOG TEATRAL”, aparținând actriței și scriitoarei Claudia Motea

Spectacolul omagial „Eminescu, dragoste eterna!” 16 ianuarie, la Palatul Mogoșoaia

Reverențele noastre pentru cinstirea ființei și memoriei nestemate a Luceafărului poeziei românești!

VA AȘTEPTĂM SA NE UNIM INIMILE!

The post Spectacolul omagial „Eminescu, dragoste eterna!” 16 ianuarie, la Palatul Mogoșoaia appeared first on Tot Ceea Ce Este.