Reinventare. SCM Igiena București devine membru PADIR

Amestecând tradiția de peste 3 generații și experiența câștigată la cele mai prestigioase concursuri internaționale de profil, adăugând cea mai numeroasă rețea de saloane din București, cu peste 600 de angajați, este rețeta de succes pentru noua Igiena.

O punte între trecut și viitor, un partener de încredere pentru clienții și colaboratori, un consilier valoros și un bun specialist în frumusețe pentru toate categoriile de vârstă, sunt doar câteva din atuurile companiei.

În comparație, PADIR este o organizație tânără dar foarte dinamică, care a reușit într-un timp scurt să rezolve o serie de probleme cu care industria înfrumusețării se confruntă de ceva timp. Promovează o cultură a excelenței în educație, dezvoltă o serie de programe menite să ridice standardele industriei înfrumusețării la adevărata lor valoare, consolidează reputația profesioniștilor și se implică în mediile defavorizate oferind șansa unor tineri fără posibilități să se califice și să se integreze în câmpul muncii, susține evenimente care au ca scop principal educația atât a antreprenorilor, cât și a profesioniștilor.

 Tot ce am învățat în cei peste 70 de ani de activitate, transmitem mai departe atât intern colegilor noștri, dar și extern prin Academia de Frumusețe Igiena. Locul unde descoperim, educăm, antrenăm și promovăm noi talente.” – Ramona Diniță, președinte SCM Igiena București.

PADIR, cea mai activă organizație patronală dedicată industriei înfrumusețării fondată pentru promovarea și sprijinirea antreprenorilor din această industrie, militează pentru unitate, susținere și cooperare în vederea alinierii la standardele europene și internaționale.

 

 

 

The post Reinventare. SCM Igiena București devine membru PADIR appeared first on Tot Ceea Ce Este.