O simplă protecție pentru colțurile mobilei poate fi “responsabilă” de toată fericirea și liniștea unei familii cu copil!

Primii pași făcuți de cei mici aduc părinților, pe lângă bucurie, și o serie de griji noi. Mobilierul, obiectele decorative, sertarele, dispozitivele electronice și prizele devin puncte fierbinți pentru siguranța copiilor. Muchiile dulapurilor sau meselor, suprafețele ascuțite, ramele dure și ușile sunt principalele elemente care declanșează numeroase accidentări la vârste fragede. Din acest motiv, în ultimii ani, din ce în ce mai mulți părinți au început să investească în seturile de protecție pentru colțuri de mobilă, pentru a preveni incidentele nefaste care afectează în mod direct copiii.

Dacă ai avut deja ocazia să asiști neputincios la episoadele în care micuțul tău s-a lovit de masa din bucătărie sau cea din living, cu siguranță te-ai întrebat la ce soluții poți apela pentru a împiedica astfel de situații. Atunci când cel mic nu își ține prea bine echilibrul și orice articol voluminos întâlnit în cale reprezintă un pericol pentru el, este indicat să intervii, montând echipamentele de protecție corespunzătoare.

Cu un set de 4 sau 8 bucăți, poți face orice locuință mult mai sigură pentru prichindeii curioși și plini de energie. În categoria acestor produse vei găsi o gamă bogată de modele potrivite nevoilor tale. Achizitionează seturile de protectie colturi mobila din cauciuc sau silicon și montează-le pe comode, noptiere, birouri, dulapuri, paturi și alte piese care pot provoca leziuni grave în caz de impact. Vei reuși, astfel, să restabilești liniștea în sânul familiei și să elimini multe dintre grijile părintești. 

După cum poate intuiești, cele mai frecvente lovituri din perioada copilăriei sunt la nivelul capului, gurii și coatelor. În încercarea de a se urca sau de a se da jos de pe scaune, sau în timpul reprizelor de joacă, când copilul adoră să se ascundă sub masă sau în dulapuri, loviturile devin inerente. Tocmai de aceea, acoperirea muchiilor cu echipamente care să atenueze șocurile la impact și să protejeze corpul fragil al copiilor împotriva accidentărilor reprezintă o măsură ce nu suportă amânare.

protectie colturi mobila

Cele mai achiziționate modele

Gama acestor produse este foarte diversificată și cuprinde modele de diferite dimensiuni, transparente sau în culori care nu afectează aspectul estetic al mobilierului, realizate din materiale rezistente, de cea mai bună calitate. Ai la dispoziție elemente de protecție pentru colțuri de mobilă cu textură moale, foarte ușor de instalat, pe care le poți achiziționa în diverse variante practice și eficiente.

Conform statisticilor de piață, seturile cu 4 și 8 apărători în forme diferite sunt printre cele mai solicitate produse. Iată câteva dintre pachetele pe care le poți utiliza pentru a-l proteja pe bebe!

  • Set de 4 apărători în formă de triunghi, din silicon moale și transparent;
  • Set de 4 bucăți cu rol de protecție pentru colțuri de mobilă, rotunde, din silicon transparent;
  • Set de 4 bucăți mamut, în diverse culori, din material flexibil, moale și rezistent;
  • Set de 4 colțare în formă de U, în diverse culori;
  • Set de 4 bucăți în formă de L, din silicon transparent;
  • Set de 8 articole mini, tridimensionale, cu aspect elegant, din silicon transparent.

Cu astfel de “gardieni”, micii exploratori vor fi feriți de latura agresivă a pieselor de mobilier. Aventurile lor vor avea un final fericit, iar tu vei beneficia de mai multă liniște sufletească. Montează-le corespunzător, conform recomandărilor de pe ambalaj, și vei elimina numeroase riscuri ce îi vizează pe cei mai mici membri ai familiei! Folosește seturile de protecție colțuri mobilă și vei uita de stresul accidentărilor!