Biblioteca de living nu se demodează niciodată! În 2023, este mai utilă și mai aspectuoasă decât oricând!

De la modelele de mari dimensiuni, care acopereau în trecut un perete întreg al sufrageriei, biblioteca de living a trecut prin numeroase transformări, fiind adaptată noilor trenduri și generații. Conceptul minimalist și-a lăsat amprenta și în design-ul acestui mobilier emblematic, aducând în atenția cumpărătorilor stiluri din cele mai variate pentru a îndeplini cu succes cerințele actuale.

Considerată element de bază pentru orice cameră de zi, această piesă esențială în orice schemă de amenajare, este mai utilă și mai aspectuoasă decât oricând. Dacă ți-ai propus să dai un vibe proaspăt casei tale în 2023, îndeplinește-ți obiectivul investind în modelul perfect pentru căminul tău!

Versatilă și multifuncțională

Deși, prin definiție, biblioteca living te duce cu gândul la organizarea cărților în general, modelele actuale oferă posibilitatea de a fi utilizate în numeroase alte moduri. Astfel, pe lângă colecțiile de cărți publicate de edituri celebre, mai poți așeza pe rafturile acestora și obiecte ornamentale, candele parfumate sau fotografii înrămate. Chiar și televizorul își poate găsi locul perfect pe una din polițele mobilierului. Ce se remarcă, însă, la stilurile contemporane este structura modulară și multifuncționalitatea, putând crea diverse combinații și putând așeza în multe alte moduri piesele mobilierului.

O bibliotecă versatilă îți poate aduce o multitudine de avantaje. Aceasta facilitează atât prezentarea colecțiilor tipărite, cât și amenajarea unui spațiu prietenos și intim, necesar pentru momentele de recreere. Pe rafturile sale spațioase poți afișa cărți, fotografii de familie și suveniruri la care ții în mod deosebit, iar vitrinele te pot ajuta să expui elegant micile obiecte din sufrageria ta, fiind ideale pentru prezentarea colecțiilor din sticlă sau porțelan.

Printre modulele care alcătuiesc biblioteca de living vei remarca frecvent comoda TV, vitrina, rafturile suspendate și dulapurile. În funcție de dimensiunile camerei tale, vei putea opta pentru un model cu un număr corespunzător de corpuri, astfel încât să beneficiezi de un spațiu de mișcare optim, fără a aglomera inutil sufrageria.

biblioteca living

Un carusel de stiluri pentru o amenajare ca la carte

Un ansamblu de corpuri pe care îl vei observa deseori în colecțiile propuse de designeri este cel alcătuit din dulap, modul suspendat, corpuri bibliotecă, corp cu vitrină și comodă TV. Versatilitatea și stilul minimalist sunt semnele distinctive ale acestui mobilier. Setul este robust și practic și îl vei putea folosi pentru a depozita aproape orice, de la cărți și decorațiuni până la veselă, lenjerie sau haine. Rafturile deschise sunt ideale pentru așezarea consolelor de jocuri, componentelor media sau accesoriilor esențiale. În plus. deoarece oferă un spațiu generos, setul poate asigura un suport excelent și pentru TV sau PC.

Una dintre atracțiile colecțiilor este și biblioteca de living cu vitrină, comodă TV, corp suprapus și raft. Design-ul este absolut deosebit și este conceput special pentru a se adapta oricărui decor deja existent. Este foarte ușor de combinat cu mobila din dotare și poate fi integrat fără dificultate în funcție de preferințe și de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Confecționată din PAL de cea mai bună calitate, această bibliotecă este ideală pentru persoanele care își doresc o piesă de mobilier rezistentă, versatilă și cu multiple spații de stocare, care conferă un aspect modern și elegant încăperii.

Dacă ai un living spațios sau o familie numeroasă, optează pentru un model de 350 cm lățime și 200 cm înălțime, alcătuit din dulapuri cu sertare, corp pentru umerașe, comodă TV, vitrină și dulap tip soldat. Din punct de vedere al spațiilor de depozitare, setul este extrem de ofertant.

După cum vezi, biblioteca living este mai actuală decât oricând! Așadar, în anul 2023, reîmprospătează-ți casa cu acest mobilier în vogă, practic și elegant!