Ești în căutare de paturi pentru dormitor? Acest ghid te va ajuta să îl alegi pe cel potrivit!

Cu toții am trecut, la un moment dat, prin perioade în care am fost nevoiți să renovăm casa. Acest pas oferă un refresh locuinței, purifică energiile și îți oferă mai mult confort și plăcere. Este esențial să te simți bine în propria casă și să intri cu drag în ea, de fiecare dată, căci, până la urmă, acesta este locul în care îți petreci o mare parte din viață.

paturi dormitor

Una dintre cele mai importante camere ale casei este dormitorul, astfel că este necesar să acorzi o atenție deosebită modului în care te ocupi de recondiționarea acestui spațiu. Este recomandat să ții cont de toate aspectele, de la detalii mai mici precum tablouri, lustre, decorațiuni, până la elementele “vedetă” ale camerei, cum sunt pereții, parchetul și, mai ales, modelele de paturi dormitor.

De la o simplă cameră, la un “templu” de liniște și confort

Dacă până acum nu ai pus preț pe importanța spațiului în care dormi, poate ar fi timpul să o faci. Această cameră reprezintă locul tău intim, unde te întorci la sfârșitul fiecărei zile, unde îți pui gândurile și sentimentele în ordine. Aici reușești să te regăsești, să îți iei doza de energie de care ai nevoie și să te odihnești, pentru a fi în formă pentru o nouă zi.

Pentru a reuși să te bucuri de astfel de momente, trebuie să te asiguri că spațiul este bine amenajat, după gusturile și preferințele tale, și că îți oferă o stare de spirit bună. Paturile pentru dormitor reprezintă centrul de interes al acestei camere. Încă de când îi calci pragul, acest obiect îți sare în ochi și îți captează atenția.

În plus, este unul dintre cele mai practice și utile articole din dormitor. De aceea, este foarte important să alegi patul care îndeplinește toate nevoile tale.

Sfaturi care te vor ajuta să alegi din multitudinea de paturi pentru dormitor care există:

 Găsește stilul tău preferat

Atunci când amenajezi o cameră, trebuie să ai clar în minte modul în care dorești să arate. Îți place stilul modern, cu un aspect aerisit, elegant, minimalist sau preferi decorurile clasice, tradiționale, vintage?

Este important să identifici care este genul pe care vrei să îl abordezi, pentru a nu risca să te trezești, în final, cu un amestec inestetic de stiluri, care nu va avea un aspect tocmai plăcut.

Ține cont de dimensiunea camerei

Atunci când cauți paturi pentru dormior, trebuie să ai în vedere dimensiunile pe care încăperea ta le are. În acest fel, vei ști dacă să te orientezi spre un pat de 140×200 sau spre unul matrimonial, cu dimensiuni de 160×200.

În cazul în care spațiul tău nu este foarte încăpător, este recomandat să nu înghesui un pat mare, deoarece va trebui să îți mai rămână spațiu și pentru noptiere și alte piese de decor.

Ai nevoie de un spațiu de depozitare?

Este necesar să îți pui această întrebare, dacă ești în căutare de paturi pentru dormitor. Cu siguranță nu îți dorești să achiziționezi un pat frumos, însă care îți lasă pe dinafară lenjerii sau orice alte obiecte care nu au un loc în casă.

În oferta magazinului online VreiMobila.ro ai la dispoziție o gamă extinsă de astfel de produse, cu ladă, cu sertare sau cu somieră inclusă. Toate produsele confecționate sunt de o calitate înaltă și îți oferă un raport calitate-preț excelent.

Ține cont de aceste sfaturi și cu siguranță vei reuși să găsești acel model de paturi pentru dormitor care se potrivește cu nevoile și preferințele tale. Consultă catalogul online și comandă!