Team Mobile te așteaptă cu huse și folii telefoane ieftine

Telefoanele mobile au nevoie de o mulțime de accesorii imediat cum le-ai achiziționat. Folia sau husa sunt doar câteva dintre ele, dintre cele care chiar nu lipsesc niciodată. Fiecare telefon mobil are nevoie de protecție, așadar o folie alături de o husă sunt absolut necesare. Poți comanda online accesorii ieftine pentru telefoanele mobile, cât și telefoane la prețuri mici, alături de accesorii pentru tabletă și laptop.

Team Mobile oferă clienților acces la o gamă largă de produse privind accesoriile pentru gadgeturile lor. Ai ocazia de a comanda dintr-o varietate de huse si folii telefoane ieftine, împreună cu accesorii de gaming, încărcătoare, cabluri, baterii externe, carduri de memorie și așa mai departe. Produsele se găsesc într-o mulțime de stiluri și culori, potrivite ca un adevărat accesoriu telefonului tău. De asemenea, poți comanda și accesorii pentru tablete și laptop, smartwatch-uri și accesorii pentru acestea.

Magazinul online dispune de o serie de cunoscute branduri în materie de telefoane mobile. Totodată, poți să te orientezi către gadgeturi și mai puțin populare pe piață. În categoria de telefoane mobile, clienții au posibilitatea de a-și achiziționa de la Alcatel, iPhone, Samsung, Huawei, Ulefone, Nokia, Xiaomi, Oneplus, Motorola, Oppo, Honor, MaxCom, Mobiwire, Realme sau Doogee. Poți alege telefonul, iar mai apoi accesoriile de care ai nevoie pentru acesta.

Accesorii ieftine pentru telefoanele mobile

Team Mobile este locul din care poți achiziționa o mulțime de accesorii pentru telefoanele mobile. În materie de huse telefoane, va trebui să alegi bineînțeles mai întâi marca și modelul telefonului, apoi husa. Acestea pot fi de diferite tipuri, culori și modele, chiar și huse cu blăniță pentru cele mai sofisticate cliente. Husele sunt de o calitate superioară și protejează telefonul de lovituri, căzături și chiar de obiecte grele ce pot pune presiune pe acestea.

De cealaltă parte, la fel se întâmplă și când alegi folia potrivită. Acesta trebuie să fie în funcție de modelul și marca telefonului. Ai la dispoziție folii pentru iPhone, Samsung, Huawei, OnePlus sau Xiaomi. Foliile au o rezistență îndelungată și pot face față cu ușurință în caz de lovituri sau căzături ori obiecte grele cu care s-a lovit ecranul telefonului. Ai de ales dintr-o gamă variată, full face sau obișnuite.

Tot în materie de accesorii poți comanda boxe Bluetooth, adaptoare pentru priză, căști cu fir sau fără, încărcătoare fără fir, accesorii pentru fitness, suporturi pentru telefoanele mobile, adaptoare și accesorii auto pentru acestea.

Produse speciale pentru tablete și laptopuri

La Team Mobile ai parte de o gamă variată privind accesoriile pentru gadgeturi. În această categorie sunt incluse și cele pentru tablete și laptopuri. Poți opta pentru coolere, genți de laptop, tastaturi și mouse-uri, cabluri sau rucsacuri pentru a depozita și transporta cu ușurință laptopul. Cablurile disponibile corespund atât laptopurilor, cât și tabletelor.

Multitudinea de produse privind accesoriile de pe site-ul team-mobile.ro este ideală pentru toți cei care vor să își protejeze gadgeturile și să le folosească mult mai inteligent. Descoperă numeroasele produse și alege-l pe cel preferat!

Contact: vanzari@team-mobile.ro